București înainte de furtună

Sursa este tot soția. Era culmea să ne vă prindă încă o furtună ca aia din  Timișoara fără forcasting, fără cod și fără panică.

De data asta școlile se închid la 5 ( nu-i rău, ar mai bine era dacă se asigurau că are cine să rămână cu copiii până după furtună – idioții pulii ) și lumea se pregătește de apocalipsuri.

Între 4 și 5 fug toți de la muncă să-și ia copiii. Eu cred că-i prinde furtuna pe drum, dacă nu cumva rămâne blocată-n trafic.

 

4 Replies to “București înainte de furtună”

 1. Pe la ora 12:30 am pornit catre Bucuresti, ma suna un prieten sa stau acasa ca se anunta ceva orgie. Ii raspund ca in cel mai caz, dorm la el, daca nu o sa se mai poata circula. Initial ma gandeam sa ma misc mai repede cu metroul, da’ daca tot se lasa cu futauri meteorice, zic sa tin masina aproape de mine, sa am adapost in caz de. Pe la 16:50 am plecat din Bucuresti. De condus se conducea groaznic (mi se pare din ce in ce mai aglomerat, de data asta parca mai rau decat de obicei) de ras radeam cu prietenul ca astia de la ANM o sa ajunga sa strige lupul si nu o sa-i mai pese nimanui. O venit furtuna, pana la urma?

 2. Ii raspund ca in cel mai caz, dorm la el

  Mai ales daca se lasa cu orgie :).

  O venit furtuna, pana la urma?

  Citez: Bate vantu, e innorat dar poti merge pe strada
  E pe drum . In functie de unde mergi te-ai putea intalni cu ea.

 3. Dap, iar au cazut copacii pe oameni (2-3 morti parca)… dupa vant destul si niste grindina, pe la 20.

 4. E amuzanta asta cu copacii pe oameni, sigur aia nu erau la furat pomi? Știu că nu e asta realitatea, dar mi se crează impresia că nu e un copac care să fie smuls din pământ să nu fie măcar un om care să aștepte să pice pe el :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.