Trolaj aviatic

Să ai aproape 1.70 m și să iei la checkin mereu locul ăsta cu spațiu la picioare până în pizda ma-tii,  în timp ce ăia de 1.80+ își rod genunchii care pe la business class, care pe unde pot,  ăsta e trolaj,  nu? 

Unde mai pui că era cât pe aici să le iau și azi 300 de euro, să ajung să mă plătească ei pe mine să zbor cu ei. 

Cum ar zice unu’,  asta înseamnă să fii mafiot, lol. Doar 1 oră întârziere,  Lufthansa. 

Că zicea Vali, că așa merită aia care și-o fură de la companiile low cost și se plâng. 

Așa e peste tot,  ei te trollează cum pot, tu la fel. Plm,  customer service. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
fullmeta1
fullmeta1
6 years ago

Că zicea Vali, că așa merită aia care și-o fură de la companiile low cost și se plâng

Lol, asta a fost tare, cum le stie el pe toate; mai zicea si ca aia care n-au automata sunt retrograzi. Bai, nu stiu, m-as mai uita in stanga, in dreapta, m-as abtine de la sfaturi gen cu carnati de 30 lei treci saptamana si as lasa coada mai jos.

fullmeta1
fullmeta1
Reply to  Catalinx
6 years ago

La mine a fost simplu, nu am vrut sa scot din buzunar 2000 euro pentru automata, dar asta nu ma face retrograd ci mai degraba sarac sau zgarcit. Am dat totusi 1k pe LED-uri sau 400+ pentru airbaguri laterale spate, insa nu ma mananca undeva ca de ce altii au halogen. Pur si simplu de 2k am preferat sa schimb singur vitezele. Dar na, e usor sa dai din gura cand dai 6k pe o SH pe una “cu de toate”.

Catalinx
Catalinx
Reply to  Catalinx
6 years ago

Păi, fix ce spuneam. Cred că Vali se referă la ăia care aleg cutia manuală pentru că “e mai bună” și că știu ei că sunt avantaje. Eu, de 2 ani și jumătate nu văd nici măcar 1 avantaj pe care l-am avut anterior. Unu’ de scos în față și de trolat. Da’ banii contează, sunt de acord. Dacă mă întrebi acum, cred că prefer să nu îmi iau mașină nouă, decât să îmi pun problema că nu am bani de cutie automată. Cum a fost și cazul. Și nu e că am devenit brusc handicapat și nu mai știu… Read more »

Alifie
Alifie
Reply to  Catalinx
6 years ago

O trebuit sa vand o automata din doua motive: 1. La munca trebuia sa ma sui numai pe masini cu trei pedale, dupa 3-4 luni le bulibaseam de le lua naiba, la aia personala apasam pe pedale imaginare si ma incurcam la pornit si la oprit, la alea de la munca omoram motoru’ din mers, ceva deosebit. 2. Nu-i placea doamnei, daca o obligam sa conduca masina aia, facea destul de urat. Ma gandesc ca daca mai tineam masina macar 3~4 luni, se imprietenea cu ea. Daca ar fi toate cu cu automata, aia chiar ar fi o solutie buna,… Read more »

fullmeta1
fullmeta1
6 years ago

Cred că Vali se referă la ăia care aleg cutia manuală pentru că “e mai bună” și că știu ei că sunt avantaje. Bai, nu stiu, eu nu fac apologia cutiei manuale, iar ca avantaje vad vreo doua, ca nu dai bani in plus la achizitionare si nu strangi nici din fund prea tare daca pica. Probabil ca as fi luat-o daca era 1k, in cazul meu era DCT si mai scadea si suta cu vreo 0.3 sec. Nevasta-mea are tot manuala, avem la fel, e usor sa trecem de pe o masina pe alta, doar culoarea difera (lol), poate… Read more »

Alifie
Alifie
6 years ago

Cine facea urat? Doamna sau masina cu cutie automata 🙂

LOL da, scuipa, zgaria, musca! Masina :))