S-au dus dracului și desenele animate

Nu prea mai am motive să plătesc cablu. În una din zilele viitoare presupun că soția va merge să le spună ălora de la Digi migi să lase doar gigabitul. 

Nu e vorba de bani. În ultima vreme am uitat să închid Netflix deși mă uit doar eu la el ( lor le e lene, cred)  și maxim 1 film / episod pe săptămână,  că mai mult nu am timp.  Am văzut 5 sezoane luna trecută,  în câteva nopți, cam tot ce mă interesa. 

E vorba de conținut. Copiii se uitau la desene și cam aia era. Se mai uita mama soției la ceva chestii ( nu știu exact la ce, dar altceva decât desene) . Ceva cu bucătari,   poate, habar n-am.  

Prin urmare,  2 din cele trei televizoare rulează fin desene.   Bănuiam că poate nu-i doar la mine situația asta, dar na, nu știi niciodată.  

Citisem niște statistici cum că audiența celorlalte canale s-a cam dus la vale,  așa că ce ar fi putut să se întâmple?  

Un singur lucru. Să umple ăștia și canalele de reclame cu reclame, așa până la scârbă. Dar nu chestii de copii, la care te-ai gândi, să le vadă și să ți le ceară.  Nu numai reclame la jucării, reviste și dulciuri vezi, ci și la tampoane,  detergenți și alte cacaturi de nici nu te-ai gândi. Pe canalul de desene animate, mă.  

Oh, well, what can I do? 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
XC47
XC47
6 years ago

Mă, pe canalele de desene au fost tot timpul reclame la chestii ce țin de femeie. Cum ar fi tampoane, detergenți de rufe, detergenți de vase, chestii de făcut curățenie etc. Am observat asta de prin clasa a 10-a. Adică prin 96 așa. ? ?

fullmeta1
fullmeta1
6 years ago

Anul asta am vazut ca fie-mea se uita la desene in special pe Netflix, pe locul doi fiind youtube; CN, Boomerang, Minimax, Disney etc vin abia pe locul 3. Cred ca bag o fisa curand si la prime video. Cum multe nu sunt dublate pe Netflix, am intrebat-o daca intelege, ca am vazut ca uneori isi scoate si subtitrarile – mi-a zis ca da. Deci ca acum 20 ani.

fullmeta1
fullmeta1
Reply to  Catalinx
6 years ago

Prea multe nu, mai vad o stire dimineata, rareori un film pe hbo/digi film, sau cate un documentar pe vreunul dintre canale, probabil inertia, sa fie acolo, in caz ca… Astept sa renunti tu primul. 😀