Vodafone: Din nou

D-abia ce-am conchis cu amicul cu care am impărțit otrava de acum două seri că, așa cum sunt ei, Vodafone sunt cei mai șmecheri. El tocmai ce s-a mutat de la Orange și are ceva litigiu pe tema, cred.

Și-am concluzionat noi că asta e, coaie, stai pe prepay, dai 8 euro și ai super opțiune.

Reclama aici:

Că asta e tot ce iti trebuie, minute nationale, internationale pe mobil,  internet cacalau, valabil si in roaming, că da, asta e una din alea cu roaming și pula mea, ce mai vrei.

Eu nu prea vorbesc la telefon cu vocea, iar cand vorbesc am inceput sa sun de pe WhatsApp că e mai simplu. Ma mai leg la conferinte pe numere internationale de fix, ca aia e, uneori Lync-ul vietii se aude din canal. Mulțumiri Microsoft.

Și cum o ardeam eu azi plimbat de șofer și orgnizând conferințe și sunând lumea din mașină, revin și despre asta în alt text scurt, mă trezesc că mi se întrerupe un apel către șefa mea din Danemarca. Sun înapoi să aud că nu mai am credit. E pe dracu, nu mai am. Și ce dacă nu mai am, că de aia plătesc 8 euro pentru opțiunea vieții să pot să sun acum 5 minute, când îmi arde buza.

Zic să fac reclamație  că sunt proști șă mă taxează aiurea, dar mai intâi să mă asigur eu cum e cu internaționalele din extraopțiunea lor.

Și uite că e fix așa:

Apeluri internaționale 
Minutele internaționale pe mobil sunt disponibile către Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, Franţa, Portugalia, Ungaria, SUA şi Canada.

Minutele naţionale şi unităţile “Ce Vrei Tu” sunt disponibile către toate reţelele din SUA şi Canada şi către reţelele fixe din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Ungaria. Bonusul de 500 minute internaționale este valabil 90 de zile și se acordă o singura dată pe fiecare Cartelă.

Deoarece tarifele de interconectare cu anumiți operatori internaţionali sunt mai mari decât cele standard, minutele tale internaţionale nu se vor consuma când suni către prefixele din această listă. Ele vor fi mereu taxate la tarife standard, pe care le poţi consulta aici. Lista poate fi oricând actualizată în cazul apariţiei unor noi operatori internaţionali sau în cazul schimbării politicii de interconectare.

Trololololol! Deci cum, internaționale da-n limita a vreo câteva țări, nici măcar tot spațiul UE? Nu bag mâna în foc, dar cred că-s țările unde au ei prezență, din Europa.

Pai super, le urez success, dar, amice, eu cred că  îmi mut un număr la jegoșii ăia de la Orange, de la care ai plecat tu. Da, ăia au altă problemă, nu prea au semnal. Urăsc expresia asta dar : Ce să faci, n-ai ce să faci!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
mihai
mihai
6 years ago

Yep….asa e. Sunt tot in dk, si ca sa pot sta linistit ca pot suna/pot fi sunat, trebuie sa qctivez o alta optiune , tot de 8 euro, care ofera 200 min in roaming si 1 gb de net. A….si alea 200 sw consuma si cand sunt sunat.

XC47
XC47
6 years ago

În pula mea, în secolul internetului, colectivității, VoIP-ului… ăștia se cacă pe ei pentru niște apeluri amărâte de voce. Vai de pula lor de sărmani.

XC47
XC47
6 years ago

*conectivității

Webby
6 years ago

îmi mut un număr la jegoșii ăia de la Orange, de la care ai plecat tu. Da, ăia au altă problemă, nu prea au semnal.

Am Orange de 18 ani si pot sa iti spun ca au semnal si pe unde nu s-a auzit de Vodafone.
Ah, am uitat: multa Uniune Europeana, Vodafone.

Marian
Marian
6 years ago

Nu stiu unde are oranju’ semnal, dar la mine in casa n-are. Vodafuk are.
Avand in vedere ca eu stau destul de mult acasa, am nevoie de telefon, nu sa aud ca am fost sunat si aveam telefonul inchis, desi el era pe masa, in fata mea, cu baterie full.
Oh well. Facem ping pong.. dupa chef si nevoi 🙂

Catalinx
Catalinx
6 years ago

Fii mai clar, că e vorba de București, nu vreun sătuc 🙂