M-am portat. A-ha.

Am facut cerere de portare vineri. Am luat cartela de la Orange, am activat-o cu numarul lor.  Mergea in Romania. Asteptam portarea.

Pana azi mi-a mers numarul pe Vodafone. Adica netul de la el. Bun si ala. Cel mai bun. Azi kaput. Zic : S-o fi portat. Bag cartela de la Orange. Nici nu se mai inregistreaza in vreo retea. Nici Whatsap-ul nu merge cum trebuie.  Parca zicea cineva ca ar trebui sa fac abonament pe 1 an, sau 6 luni la Orange. Pai, daca faceam acum ii injuram si pe aia de toti mortii lor, ma.

De pe numarul de DK nu pot face tethering. Pulamea. Il mai am doar p-ala de UK care pare ca e bun.  Si pe ala de Telekom. Da’ cu ala-s pe default fac doar traffic de SMS-uri de la banci si primesc apeluri de la angajatori.

Probabil ca trebuie sa ajung in Romania sa … nu stiu exact sa ce. Sa ceva.

Un fleac.

14 Replies to “M-am portat. A-ha.”

 1. Sigur te-ai portat?
  Primesti un sms cu cateva ore inainte, gen in dimineata zilei cu pricina.

 2. Ceva s-a intamplat :). Nu mi se mai inregistreaza in retea deloc nici sim-ul ala vechi de la Vodafone nici ala nou de la Orange. Nu ca nu merge roamingul. Nu se inregistreaza in retea, ca si cum nu as avea semnal. Cred ca sunt portat afara din toate retelele. Pe care SIM ar trebui sa fi primit un SMS? Ca pe ala de Vodafone nu aveam cum, ca nu mergea roamingul de voce si SMS in DK, iar ala de Orange, nu stiu, ca nu l-am mai infipt in telefon de cand am parasit Romania.

 3. Pe ala de vodafone primeasi sms. Gen – vezi ca te portezi in intervalul x-y, sa nu uiti sa-ti schimbi cartela.
  Portarea efectiva dureaza 30-120min, interval in care se intampla ce spui tu acolo. Nu merge nimic.
  Ca “expert” in teleportari (asta-i a 3a), la ultima timpul asta a fost mai scurt, cam 15 min.

 4. Ala e numarul. Iar la ora aia sa zicem ca aveai tu dreptate. Dar la ora asta, clar am eu. Ca apar portat ,mai putin cand ma uit la fata locului 🙂

 5. Esti portat, ca site-ul ala nu minte. Problema este ca sigur nu ai activata o optiune compatibila cu roamingul, deci nu se inregistreaza in retea. Un *100# ai incercat? Ce zice?

 6. Eu stiu cum functioneaza chestia asta si imi dau seama de ca nu ma inregistreaza astia in nicio retea de roaming. Da-i ok. Ma asteptam ca s-ar putea intampla asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.