Cu ING. Numar de telefon de contact. Cateodata chiar nu-s asa de rai.

Cand esti bou, e bine s-o mai si recunosti.
Ziceam aici ca nu merge sa pui la ING numar de telefon strain la contul tau. Sincer vorbind, eu nu incercasem niciodata personal din online banking.
Am fost o data la banca sa iau un card si am intrebat acolo, iar domnisoara de serviciu mi-a zis ca nu merge, ca. Si-am luat-o de buna.
Acum, daca tot am pierdut telefonul cu numarul de banca in el – zic sa schimb numarul. Si-i zic sotiei sa faca ea asta ca ea tine aparatul ala de online banking. Si banii. Si tot ce nu-ncape intr-un calculator sau telefon.
Si-mi zice ca “hei, merge sa pui numar international la contact”. “Super, dar l-am pierdut si pe ala cu telefonul, ca era dual SIM!”.
Si i-am zis sa-l puna p-ala de la mvoda…Orange. Si l-ar fi pus, dar ca sa il schimbi din Online Banking trebuie sa iti trimita ei un SMS pe numarul vechi. A-ha, oare care-i motivul pentru care-l schimb?
Asa ca am sunat la ei. Tot acolo unde au zis ca nu se poate sa pun international. Si mi-au zis ca desigur, da’ tre’ sa vin cu buletinu’ sa ma identifice.Baaaa!

Sau sa sun la centrala, ca aia pot sa ma ajute.

Si am sunat la centrala, unde am facut un pic de sex la telefon cu Maria, sau cum o cheama pe roboata lor, dupa care m-a preluat un operator care mi-a schimbat numarul, dupa ce m-a verificat, si care a si confirmat ca pot folosi numar international. Daca-l mai gasesc, gen.
Aviz tuturor celor care locuiti in roaming si care pastrati numere de telefon romanesti doar pentru relatia cu banca. La astia se poate.
Inca nu am cumparat nimic sa vad daca vin si sms-urile de la 3D Topor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
6 years ago

Ceva sigur imi scapa mie, da’ intreb si io asa, ca blegu, daca pierzi o cartela cu un nr. de telefon alocat, nu-i mai simplu sa te duci la operator sa o blocheze pe cea veche si sa-ti dea o cartela noua cu acelasi numar de telefon?

Adrian
Adrian
4 years ago

Catalin? Nu merge din aplicatie decat daca ai DigiPass de la ei. Daca nu ai tebuie sa suni la ei la MyLine ING. Succes.

Adrian
Adrian
4 years ago

Daca ai, esti inca un om fericit. Eu nu mai am de mult. Am schimbat pe clasic si o sa sun la ei in caz de nevoie. Oricum, asa cum ai scris si tu, ei au fost primii care au acceptat asta, plus ca sunt cam primii care schimba si aduc noutatile la noi.