Castingul cu dongle vs. banii dati pe SmartTV cu Android si de toate

Am discutat recent cu mai multe persoane si se pare ca am ramas un pic in urma cu tehnologia. M-au facut sa cred ca  stai nene ca au aparut o galagie de televizoare 4K – dracu’ stie, acum, cat de mari sunt filmele 4k pe torenti.  In 4-5 ani nici nu le mai gasesti pe alea full HD si de-abia ma obisnuisem cu ideea de BluRay de 24-50GB.

In fine, am intrerupt putin Netflixul, sa facem un cost reduction, ce e aia  atatia 10 EUR/ luna la toate cacaturile. 10 la Office, 10 la Netflix, 10 la cablu, 10 la gigabit, 10 la Orange cu roaming, Numa’ 10 euro peste tot, ba. Nu mai cere unu’ “cinj’mii” cu mana intinsa. Au schimbat toti moneda. Or stii ca astia nu-s maruntis, sunt de hartie ?

In fine, asa ca m-am uitat la hotel si la YouTube pe televizor, ca merge netul pea prost sa trag torrente. Gen d-alea de 10-16 giga.  Si ce-am vazut la televizor pe youtube, pana l-am inchis?

Reclame, in pula mea. Numa’ reclame pana crapa si aplicatia din televizor, nojoke.  La-nceput m-am gandit ca, bai, care e treaba aici? E treaba de Danemarca? Si-am deschis calculatorul si nu am vazut nicio reclama. Pe telefon nu prea m-am uitat in ultima vreme ca  daca nu mai tinea bateria eram zgarcit si la aia. Zic ma nene, ceva e putred in tara asta. De fapt era addblockerul din Chrome, care aparent taie si spanzura si prin YouTube. Aaa, pai sa fie primit.

Atunci stiu de ce ma doare in pula si de televizoarele cu Android si Youtube si alte streamere de continut incorporate in aplicatii care-ti redau mai multe reclame decat vezi pe cablu in timpul unui film pe ProTV, de exemplu.

Ca pe chromecast, dau din laptop unde n-am reclame, sau din mobil unde pot pune addblocker care sa filtreze si Youtube-ul si nu s-a intamplat macar o data sa crape i timpul streamingului si sa trebuiasca sa dau restart la televizor, sau la chromecast.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marian
Marian
6 years ago

Se pot “anula” la tv. Dai decline la terms & conditions pentru ads 🙂

Marian
Marian
6 years ago

Youtube merge bine mersi. Dar mai scapa niste ads. Cred ca am ratat ceva la decline.

Marian
Marian
Reply to  Catalinx
6 years ago

nu, sunt vreo 10 ToS… si cred cred ca am dat decline la ce mi s-a parut dubios.. 🙂