Telefonie.Update

Au trecut vreo 3 saptamani de cand Vodafone mi-au raspuns la plangerea ca nu-mi mergea roamingul, dupa ce ma portasem deja. Cerandu-mi bineinteles detalii.

Astazi “mi-au rezolvat” problema, dar intre timp niste detalii despre viata la ceilalti; Orange.

1.Initial cartela vine, si la aia, cu roaming dezactivat. Ca asa se face.

2. Dupa cum  am fost anuntat, nu mai gasesc comentariul ala acum , au renuntat si astia la toate optinunile cu roaming sub 10 EUR, la o zi dupa ce m-am portat eu la ei.  E ok, multumesc de informatie, ca am luat-o direct pe aia de 10. Bine inteles ca pe site-ul lor informatia a fost updatata un pic mai incolo.

3. Semnalul.  Aproape toata lumea i-a laudat ca ce semnal bun au ei. Au uitat sa mentioneze ca-i vorba de GSM/2G. Nu de 3G si 4G.   4G/LTE nu l-am vazut nu stiu cum arata, dar presupun ca exista pe undeva.  3G Este prin multe locuri. Pe strazi. In apartament in Bucuresti stau pe 2 linii. Sau una. In casa de la tara, stau pe o linie sau pe niciuna . Asta nu-i prea placut. Afara, in curte? Este. Am sa dorm acolo, ce pula mea.   Peste tot au aceeasi problema.  In cladiri nema semnal,  afara este.  Ma gandesc ca o fi vreo treaba legata de polarizarea semnalului, sau ceva, ca relee au. Iar la Vodafone e mereu semnal inauntru, mai slab ca afara, dar totusi utilizabil.

In schimb, in roaming, fie ca vorbim de Germania sau Danemarca merge brici. Si inauntru si afara.  Pentru ca sunt retelele altora. Momentan imi convine. Cand o sa stau iarasi mai mult timp in Romania, sper sa nu fie nevoie sa ma intorc la Vodafuck. Dar e posibil.

Care, dupa cum spuneam, azi mi-au rezolvat problema. Mi-au spus ca nu merge sa sun ca au schimbat ei optiunile. No shit! Chit ca am aflat asta la telefon acum 3 saptamani si ca le-am si spus data trecuta cand le-am raspuns ca am aflat asta .

Si au mai zis ca le pare rau ca nu au putut sa rezolve prolema mai repede, ca au multe cereri de suport in perioada asta.  Da, ce sa spun, sunt emotionat. La altii.

Ciudat, daca te uiti pe campaniile de pe bloguri, unde se lauda ca au lansat 4.5G, n-ai zice ca se confrunta cu un aflux de  plangeri. Sau ca le pleaca clientii, chit ca eu stiu 5 insi pe nume si prenume care au plecat de la ei in ultimele 2 luni. E drept ca si doi care au plecat de la Orange la ei, pentru problema de semnal mentionata mai sus.

Si am mai primit un sms in care-mi zic ca  daca am 8 euro in cont imi vor reactiva ei automat optiunea aia fara roaming. De la Vodafone, da. Pe numarul care acum e la Orange, da. Cine stie, poate acum ca nu mai sunt la ei imi dau si roaming, chit ca nu mai sunt acolo sa-l folosesc.

Mai departe cu Telekom. Sotia a avut roamingul activat de la ei. Merge si la astia. Si mai stiu pe cineva care a avut aceeasi problema cu Vodafonii. Bine i-am spus ca n-o sa-i mearga optiunea, ca a plecat din tara dupa mine, dar el ca nu, ca Batman.  In fine, 7 Euro la Telekom, sau ceva si merge si la el.

Si cam asta e.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments