Clash of Clans: Franta si Germania. Educatie

 

Ziceam mai deunazi despre mania cu Clash of Clans .  Colegii mei  au intrat , cam toti , in  clanul unui francez , care are  membri pe toata famillia lui  si prietenii copiilor lui. In mare , un clan de copii + colegii lui si colegii mei.

Am fost si eu cu ei sa-i ajut la o batalie pe care am pierdut-o , in parte pentru ca-s aproape toti muci , in parte pentru ca nu  sunt activi sau ataca dezorganizat ( cei mai buni primii , cei mai slabi pe urma).  Nu ca eu as fi  prea bun. Frate-meu rade cand dau eu atacuri. Dar si francezii sunt departe de Napoleon , ca strategie .  Am iesit , ca am clanul meu de familie.  Whatever…

Azi iarasi au avut razboi si iarasi si-au furat-o .  Doar nemtii sunt pe proiect saptamana asta  si cu ei vorbeam. Cel mai bun jucator al lor e un coleg neamt care chiar stie ce face, imi place de el . Chit ca are spre 50 de ani.  Au pierdut in mare pentru ca n-au fost suficienti jucatori activi  si ii intreb , normal:

– De ce nu ii scoateti p-aia inactivi. Din 20 , daca ataca 12.

– Pai drepturi avem , ca francezii sunt democrati si ne-au pus pe toti sefi , dar ar trebui sa intrebam, ca sa nu cumva sa dam afara copiii sau rudele colegului nostru.  Nu vrem sa pornim un alt razboi  Franta – Germania . Noi nemtii am invatat sa fim pasivi la genul asta de conflicte ….

Eu radeam, ca dupa o palinca  nemteasca de tiscovina  trecuta de 50 de grade.  Ei erau seriosi.

Daca te intrebi daca ceea ce spun e arta naiva sau are un substrat, presupune ca are. Mai mult nu zic.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
speedy gonzales
speedy gonzales
9 years ago

pana mea, le-au ajuns si nemtilor 2 razboaie mondiale, acum razboiul se poarta ecomonic.