Review de produs : UPS Njoy Isis 1000L 1000VA

Rezumat :( in caz ca cineva se grabeste)  – Este un căcat.

De ce?

L-am cumparat acum un an si 2 luni ,de la Cel.ro ( a nu se intelege ca le reprosez lor ceva)  cu garantie 1 an , iar de-acum  1 luna si vreo 15 zile  valoreaza mai putin decat o piesa de mobila. Am platit  aruncat pe geam mirobolanta suma de 316 lei.

Plusuri .

Minusuri.

1.  La un consum de 200Wh , sau mai putin obisnuia sa reziste ~20minute.  Adica bateria lui e pocnitoare , in ciuda faptului ca este  marketat ca regulator de 1000VA.

2. Odata depasita  incarcarea nominala  de 1000VA  obisnuia sa faca precum indienii si nu a rezistat nici la o pana de curent de 5 secunde. Prin odata depasita incarcarea de 1000VA , zic cu 20% nu mai mult. Cam toate UPS-urile rezista in overload macar 30 secunde. Cam…

3.  In momentul de fata e conectat la el un monitor de 40W, un calculator cu sursa de 500W ( care nu consuma mai mult de 250) si  un ruter de vreo 10W. Tocmai s-a luat curentul in timp ce scriam niste cod si eram connectat  la wikiul de pe serverul care este sub UPS. Fluctuatia a tinut cam o secunda – doua , timp in care s-au stins monitoarele suficient cat sa imi bag picioarele ca n-am salvat (din nou , niciodata..). Dar zic, stai ca am copiat codul in wiki ( nici acolo nu salvasem) si serverul e sub UPS. You-huu…Care  UPS a inceput sa urle ca descrieratul panicat, desi curentul si-a revenit imediat si a blocat toate echipamentele in OFF. Cand s-au aprins monitoarele am observat ca nu s-a stins calculatoru’ ala mare cu sursa de 850W.  Dar serverul da , pentru ca UPS-ul vietii s-a blocat off si urla ca disperatul . Isi revine bine inteles , daca ii dau restart! Cu mana. De la buton .La fiecare fluctuatie.

Si-atunci zic : Pai futu-ti mortii ma-tii de UPS  , daca esti mai prost ca o sursa chioara  de curent, stai sa-ti fac reclama. Poze mai jos.

Poftiti de cumparati! Sau  altfel spus  N`JOY.

 

 

L.E. Am fost la Cel sa le duc o sursa care s-a ars in garantie si am vazut ca mai aveau acolo langa “tejghea” inca doua ca al meu.

njoy

 

 

njoy2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments