Trecu si Black Friday-ul. Kindle mai ieftin ca pe Amazon

Trecu si BF 2015.  In Romania , deh , ca noi suntem crestini cu Sf. Andrei liber si cu 1 Decembrie liber  si nah, conspiratia reptilienilor interspatiali cu staniol in cap a decis  sa se faca mai devreme. Totuna.

Aceiasi oameni nemultumiti ca nu au fost destule iphone din modelul anterior  la eMag si ca s-au terminat toate intr-un minut. Un pic mai repede chiar. Pai deh,  bah. Tara de saraci . Cei mai multi asteptau de la lansarea de anul trecut sa vina Black Friday-ul de anul asta ca sa si-l cumpere .

Na, ce vrei , nu e pentru toata lumea. Vedeti ca e BF vinerea viitoare pe amazon.com . Mai aveti o sansa . Sau nu :D.

Oricum , ce voiam sa spun e un lucru simplu care a trecut probabil neobservat . Presupun ca s-au prins si ei  (eMAG) ca ii compara lumea cu amazon si le scot ochii ca nu sunt amazon , dar pozeaza in . Mpai da , nici nu au cum sa fie . Sunt cateva ordine de marime intre valoarea celor doua afaceri.

Daar , in semn de protest ( probabil ) , baietii au pus la vanzare Kindle Paperwhite WiFi 300ppi, la 449 lei. Pe amazon.de , costa 120 EUR . E inutil sa dati click pe link , nu imi aduce bani nimic mie , nici voua ,  dar l-am pus ca sa documentez articolul. ( Explicatia e ca cunosc cativa oameni care ma intreaba , cati bani fac cu saracia  asta , daca vreau sa fac , daca , daca – raspunsul e NU si nu ma simt dator sa ma justific in niciun fel).

De fapt , uite poza.

kindlepaperwhite300ppi

Revenind,  la astia a fost mai ieftin ca la amazon si a rezistat cateva ore pe site  , ca ce vrei , nue asa multa lume interesata de citit. Sau stiu , voi toti cititi numa’ carti pe hartie . Igienica.

Presupun ca au vandut in  pierdere , dar au vrut ( probabil ) sa arate ca pot vinde mai ieftin ca amzonu’ , fix produsele Amazon.

Nu ma asteptam .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments