Scurt de iarna: Rom cu miere

Ca inca nu s-a terminat iarna.

Imi plac bauturile pe baza de alcool. Bine, nu chiar vodca, palinca sau Mona. Alea unde alcoolul e un purtator de gust. Dar pe unele le utlizez prost. Nu sunt chiar genul care bea whisky sau vin cu cola, sau șpriț, da’ de exemplu mai am rom pe acasa si obisnuiam sa-l beau pe ala cu cola: “¡Viva la revolución!”

Intr-o discutie despre miere, limonada si ceaiuri, am constatat ca imi lipseste imaginatia cam cat o jumatate din lobul frontal. Pai cum vine, ma, asta? Eu am rom d-ala bunu’, cu miere, si obisnuiam sa beau ceaiul fie “sec”, fie cu esenta de rom, de-aia de 3 lei flaconul. Iar romul, ala statea prin dulap ca nu stiam ce dracu sa fac cu el, efectiv asta cu miere de l-am luat din Spania e prea dulce sa-l bei simplu si nici cu cola nu are neaparat cel mai bun gust. E altceva, in functie de cat vrei sa amesteci in ceai si de cat de dulce iti place, poti sa nici nu mai adaugi miere.

Nu găsești prin Romania chiar cele mai bune ceaiuri, dar asta e, ne descurcăm cu ce avem, produse de volum.

Dar acum stiu ce si de ce sa cumpar, cand mai merg prin tari cu bautura asta.

Sotiei ii place gol.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments