Ron’s Place:Cea mai costisitoare cazare mediocră de până acum

Am sa scriu un review așa de prost pe booking.com că aștept să ies din țara asta ca să am curaj.

Când am rezervat cazarea in Israel am zis că las loc și de o zi la Marea Moartă. Am luat hotelul din Eilat și am lăsat partea cu MM pe urmă. Cât poate să coste o noapte în deșertul ălora? Cât pula mea poate să coste?

La prima vedere, cu o lună înainte,la hotelurile pe care le ochisem eu data trecută din Ein Boqeq (ălea care mai erau libere ) era undeva intre 2500 și 3500 de lei. Zic bă, dă-o în irozii mamii ei de noapte, vacanță, înțeleg, dar nici bătaie de joc.

Cum nu e prost cine cere zic că îi fut în sânge și iau ceva in apropiere, la Neve Zohar, că oricum sunt cu rablă închiriată.

Apropo de care, urmează un review la o rablă condusă de la 6km la bord, coreeană.

Orașul ăla e un sătuc / cătun într-un deșert mai pustiu decât numele .

Erau niște jeguri pe acolo la 4-500 de lei pe noapte, dar cum era un cătun zic să iau și eu de pe booking opțiunea cea mai spălată . Ron’s Place.

Da’, atât am plătit. Cât e și acuma.

Zic, plm , 70 mp, două camere, în poze arată decent. Mmhai, decât 2600+ de lei…

Ok, am văzut nota 7 pe booking, nu mă așteptam la multe, dar na, făceam și eu o legătură cu banii dați și zic: e pe-acolo.

In mare, experiența poate fi redată de ce vedeți aici.

In detaliu, am sunat la numărul din anunț și nu a răspuns nimeni. Am mers la adresa din booking și nu era nimic acolo. Am mai căutat în jur și am găsit alte cazari de pe booking si o chestie numită “recepție Neve Zohar”. Am mai dat o tură și ne-am întors la recepția aia , unde era un golan care număra shekeli. Bă, în mod normal eu nu am mari probleme cu genul ăsta de situații, dar când sunt cu copiii am, că de aia iau cazări cu booking.com și plătesc sume exorbitante și nu merg prin Agenția Falimentară s.r.l.

Acolo l-am întrebat pe ăla dacă știe unde e Ron’s Place. Desigur , îl sună imediat. Vine un nene cel puțin dubios. Că el e Ron, de fapt era un sclavete al lui Ron. Ne duce la proprietate. Seamănă cu aia de pe booking, dar pe afară zici că au cam dat turcii. Sau arabii.

Noroc că nici prin înăuntru nu e chiar de doamne ajută. Mă rog la prima vedere, e decent. Spațios , curat, lenjerii curate.

Dacă te uiți la detalii îl găsești pe dracu’.

Dar asta nu e tot. Am hăcuit-o, în sensul că ne-am lăsat bagajele aici și am dormit toți în camera cealaltă, fiind patul ceva 180 cmc lățime.

Trebuia să fie wifi în casă. Pula, detalii. Trebuiau să fie chestii prin baie. Nu chiar periuță de dinți, dar macar un șampon, un săpun. Era hârtie igienică, săru’mâna dom’ patron și pentru aia, și în dulapul cu chiuveta era… apă. Stătută cu miros de stelnițe.

Vasul de la WC nu se închidea corect după ce trăgeai apa, băi nu zici că erau în deșert , risipă prin toate colțurile. Mă rog, pe ăla li l-am reparat eu, că de aia am mers acolo, să le arăt ce instalatori buni sunt românii.

Și cam asta primesti de 285 de Euro. Deh, dacă am fost sărac și nu am dat și eu 550, ca băjeții.

Plata cash, bineînțeles. Ce card, ce facturi. Poate muie.

Dar aveau niște tablouri mișto pe pereți cu răpirea din serai, sau ceva.

Mai nașpa decât aici a fost doar în Londra ( ține să îmi aducă aminte soția mereu), dar acolo nu am platit chiar echivalentul a 285 de euro pe noapte, chit că eram relativ central.

#ziua1

In caz că vă întrebați, aș cam fi plecat , dar nu mai aveam unde mai bine. Era full peste tot.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Livache
Livache
6 years ago

man, vacanta asta nu era in organizarea nevestii? sau am inteles eu invers?

catalinx
catalinx
6 years ago

Pai eu am facut doar rezervari. Ce-are asta in comun cu organizarea ? 😀

Livache
Livache
6 years ago

inseamna ca nu am inteles eu cum functioneaza treaba.. pentru ca daca doamna decide e greu de inteles fraza: “hotelurile pe care le ochisem EU..”, TU ar fi trebuit sa fii doar cabin baggage 🙂

catalinx
catalinx
6 years ago

Da, nu ai inteles. Asta e vacanta copiilor. Vacanta aia in care decide si plateste doamna e aia “a noastra”. Acolo nu ma bag. Ma comport ca un bagaj ascultator. Sau asta e intentia. Aia a copiilor cade in sarcina mea. Indiferent de paritatea anului sau paritatea euro leu. Adica, sotia se ocupa, nu-i vorba, dar ea merge la agentii, chartere alea. Iar eu fac spume ca majoritatea din Romania sunt fie niste hoti care vor sa-ti ia bani pe clickuri si forwardat mailuri ( adica munca ce era la moda acum 10 ani), fie niste hoti SI incompetenti, caz… Read more »

Petru
Petru
5 years ago

Data viitoare, incearca o cazare in Arad.
https://en.wikipedia.org/wiki/Arad,_Israel