Doamna Steer e intr-o companie selecta

De fapt, in mai multe.

Iarasi am vazut o reactie exagerata a internetului  zilele astea, care judeca in necunostinta de cauza.

Mai inainte de toate vreau sa spun ca eu nu sunt ultragiat, consider ca e totul in ordine cu privire la cele savarsite, raportat la finantatorii evenimentului si publicul tinta, desigur.

Iar membrii “societatii civile” care fac gargara pe tema o fac din perspectiva unor carcotasi din afara  clientelei si zonei de interes pentru companiile in cauza.

Compania Medicover, primii carora li s-a pus in carca premierea Oliviei OverSteer, si care, stupid, incearca sa se dezica de actiune, nu se pot dezice de serviciile lor. Printre care se afla si urmatoarele, oferite la o clinica din Bucuresti.

Acupunctura, sa zicem ca e destul de edgy, in sensul ca zonele de presopunctura au ceva efecte, am studiat asta la cursul de electronica medicala si am reusit sa experimentez si sa validez pe mine reducerea durerii folosind curenti electrici pulsatorii aplicati in punctele folosite in acupunctura. Dar modul in care e abordata aceasta tehnica o duce mai degraba a nivel de cult -> catre panaceu, suprainterpretand ceea ce probabil s-ar putea obtine in mod realist. Dar sa trecem peste, ca nu-s medic doctorand sa evaluez asta in mod exact, am spus-o in treacat. Oricum, e destul de aproape de convingerile doamnei Steer despre medicina.

Apifitoterapie e cu plante si cacaturi de albine. Din nou, atat timp cat sunt sugstante, extracte, ceva-ceva e acolo, ca e cu chimie, dar din nou se face o supralicitare a potentialului posibil si se ridica chestia asta la nivel de cult -> Olivia FTW.

Consiliere nutritie -> pai nu asta face si Olivia ? Io nu-s vegalau, nu impartasesc stilul, dar imi dau seama ca ce propune duduia e cel putin interesant, pe linie de retete nu cred ca poate s-o invinovateasca cineva de ceva.

Daca astea trei au fost cum au fost, homeopatia e clar frectie, nici nu are rost sa intru in discutii pe tema, mai mult decat sa aduc in lumina motivul pentru care o companie cu “medic” in nume pune astfel de deservicii la dispozitia publicului. Pentru ca exista cerere. Cacalau. De aia gasesti produse de gen in farmacii, de aia ai specializarea asta peste tot, pentru ca publicul are nevoie de tratament spiritual magic, ambalat in ceva ce suna cat de cat a stiinta, sa para ca e din secolul asta, cand doar stiinta e acceptata ca produce rezultate. Iar compania in cauza e una comerciala, prin urmare ii doare la basca, pe prinicpiul tac si-ti iau banii.

Doamna in cauza merita, prin urmare, tot sprijinul MediCover, intrucat le face PR bun  in spatiul nisei de clienti pentru serviciile susmentionate.

Mai departe, urmatoarea companie sponsor: Aqua Carpatica.

Brandul asta a fost inventat de un nene, Jean Valvis; si-a tot bagat nenea din top cum asta e cea mai pura apa minerala din lume, ce  Vittel si Evian, bai taranilor, nu stiti voi ce e bun. Am vazut cateva interviuri la ceva televiziune, acum vreo 7-8 ani ( deci n-am link, din pacate). Frate, ce ineptii ( dpv. stiintific) spunea omul ala acolo! Homeopatie curata. Ca o paranteza, in ciuda faptului ca e oarecum sarlatan ( priceput), eu am oarece respect pentru el. Una, ca apa e apa, oricum tre’ sa bei ceva si tre’ sa le iei ochii la prosti oricum, altfel nu cumpara.

A  doua, ca nenea a ridicat, efectiv din cacat,  brandul  Samburesti ca producator de vinuri. Si ca face vinuri bune acolo , dupa foarte multa vreme in care s-a produs doar cacat din strugurii aia. Asta asa, ca sa-i fac reclama moca. Dar ideea e aceeasi.  Olivia face aceleasi minuni ca si apa plata pentru publicul tinta, deci isi merita diploma pe deplin.

Hofigal, o companie care vinde leacuri din ierburi.   Astia sunt  prietenii mei,   am mai scris despre ei. Totul ar fi ok, au si extractele de plante rolul lor,  pana auzi ce  CACATURI debiteaza un nene care cica ar fi fost, poate mai e , directorul lor si se intituleaza inginer chimist : Stefan Manea.

Ma scuzati, doamna  Steer este la ea acasa : Cautati pe youtube.  Macar ea nu inventeaza viermi care produc cancer, ci sustine si augmenteaza ce-au inventat altii de pe  net.

Mai era vorba de Ocean Fish. Plm, ma astept ca dumnealor sa fie singurele victime de aici, oamenii produc chestii cu peste,  nu stiu, altfel , nimic despre ei.

Poza e de aici.

Plus, lectura utila, semnificativ mai documentat decat ce am scris eu aici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments