Gluma 2018 cu cirese

Pentru ca sunt unul dintre putinii oameni care mai are siteul in picioare prin Romania (am citit la zoso c-ar fi ceva gen 20k clienti afectati la webfactor faliment srl) si pentru ca ma dadura astia afara din vpn-ul de munca imi permit sa fac o aroganta scurta cu cirese, ca am auzit ca ar fi scumpe si anul asta. 100 de lei kilu’.

Cum nu are lumea ce citi citiți și căcaturi din astea până revin celelalte site-uri cu căcaturi.

Bine, glume de oameni saraci, dar orisicat. Am mancat un pahar intreg , a cules sotia o galeata, deci presupun ca anul asta-mi mai cumpar macar o garsoniera, asta daca nu le numar si pe cele din pom.

Hai, s-aveti pofta. #cherryporn

9 Replies to “Gluma 2018 cu cirese”

 1. din misterele Romulaniei – locu’ in care te costa 20 de lire/kg, chit ca aici te costa 5.

  Iti trimit o duba p-acolo cu cirese si miere si nu mai muncim toata viata <3

 2. Oamenii sunt snobi sau le place sa se lauda ca dau mai mult decat face un lucru. E 15 lei kg de cirese in Obor, dar presupune ca lumea prefera sa cumpere la suprapret.:)

 3. Cred că sunt preturile mai vechi cu câteva zile, asta o dată, iar a doua, poate nu stau toți lângă Obor. Adică eu, de exemplu, când sunt în București, nu am ce să caut in piață acolo, că nu am înnebunit să bat 20 km round trip și să pierd două ore să cumpăr un kil’ de cireșe ieftine de acolo. Ori iau din piață din zona unde mă învârt, ori nu cumpăr dacă mi se pare mai scump. Da’ nu merg la Obor că am auzit că e mai ieftin acolo.
  Făceam asta când eram foarte-foarte sărac și cu timp liber mai mult ( că de aia eram sărac) și nu prea aveam ce face, că nu era vorba doar de cireșe sau chestii de gust, ci de restul lucrurilor indispensabile . Și tot timpul mergeam la Piata Sudului sau Obor, indiferent unde locuiam.
  Dar altfel, nu are neapărat sens ce spui.

 4. Nu știu cât costă exact, că nu am cumpărat, probabil că oricum s-au ieftinit zilele ăstea că s-au copt și în România cam peste tot. Am văzut doar știrile și glumele de pe net.

 5. Obor nu e ca si cum ar fi in Spania. Plus ca sigur exista o piata pe langa tine care poate nu are preturile la 15 roni, dar 100 sigur nu sunt. Oamenii fac glume pe preturi de asta iarna sau de acum un an, dar din lipsa de creatie, le scot de la naftalina pe cele vechi, ca prind la cei cu bale la colt de gura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.