Politici agrare: Sa ajutam somerii e de fapt sifon

Socialismul ar trebui sa ajute boborul. Da’ la noi e altfel.

In perioada asta cand tragi cu pusca si nu gasesti un fraier bun de munca care sa mai stea in Romania sa vina sa lucreze la tine, ministrul muncii spune ca vrea sa ajute somerii.

„În acest sens, statul va plăti câte 2.250 de lei, echivalentul a 500 de euro, lunar, angajatorilor care încadrează şomeri şi beneficiari de ajutor social, pentru fiecare dintre aceste persoane, pentru perioade de până la cinci ani, în funcţie de categoria din care viitorii angajaţi fac parte. 

Treaba asta pute a combinatie pentru firme abonate la bani de partid de la 5 km. Eu ma intreb – unde plm gasesti azi someri sa-i angajezi azi. Beneficiaru de ajutor social da, dar stii cum e asta? Bagati-i si pe luzării aia “in uzina” pe minim, ca le plateste statul salar’.

Programul asta are sens in criza, cand nu sunt locuri de munca, dar oameni gramada care miauna de foame. Acum e doar un alt sifon, mai greu de demontat de DNA.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
boemul
5 years ago

păi am o firmă cu datorii, o desfiinţez, angajez proaspeţii şomeri pe alta nouă şi iese banu’. presupun c-ar trebui să fiu în PSD şi să am ceva spate, ai prins tu ideea.

catalinx
catalinx
5 years ago

Pai, da.

Livache
Livache
5 years ago

bai patron de SRL zi mai bine cit oferi tu in plus la Luluta pentru unu` care da cu sapa? ?‍?

catalinx
catalinx
5 years ago

Adica?