Gillette se duce dracu’ daca va lasati toti barbi. Pe bune

Nu ca mi-ar pasa de Gillete sau de alti producatori de orice. Doar ca in ultima vreme vad uimitor de multi barbati care au barba . Barbari, as zice.

Mai cochetez si eu cu treaba asta din cand in cand, a se citi ca mi-e lene sa ma barbieresc si daca tot e trendy acum , there’s no more shame about it.

Nici n-am nimic cu nimeni care-si lasa barba “sauvage”, sau “popa”. Observ si contra-curentul hipsteresc la patrat  ( la orice curent e musai un contra-curent),  ca vai , ce va lasati toti barbi ca nu e nu stiu cum si ca e nu stiu cum. Mi se rupe. Chestia cu barba a inceput ( in ultimii ani zic , nu ever) ,fiind un curent hipsteresc, a prins , a devenit mainstream si-acum e mai hipsteresc si mai interesant sa-i critici p-aia care-si lasa barbi.

Tot ce vreau sa spun e ca azi  ma intalnii cu frate-meu . De el  stiam ca  face economie la lame de ceva vreme. Dar mai era cu trei amici pe care-i stiam de obicei rasi, macar la saptamana asa.  Toti popi!

Ba baieti , daca treaba asta merge asa, iar peste 10 ani va treziti ca vreti sa va barbieriti s-ar putea sa nu prea mai aveti de unde sa cumparati lame , sau sa fie cam scump.

Pe bune , n-o zic eu.  Nicio problema, vor prospera companiile care produc piepteni.

 

Oricum , ideea e ca oamenii,  mai pe fata , mai sub ascunzisul unui trend par sa se ingrijeasca mai putin. Sau eu asta deduc din  diferite rapoarte , printre care si  raportul pe 2014 de la P&G.

Care va plictisiti, sau credeti ca mint , il gasiti aici. Verificati la beauty and grooming.

Devenim minimalisti, sau saraci? As mai avea cateva cuvinte , dar cu alta ocazie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Marian
Marian
9 years ago

Eu vreau sa aud parerea unei femei al care iubit/prieten/sot are barba d`asta.