Cea mai tare cu referendumul

Nu, nu e legata de referendumul CpF.

Bine, despre CpF pot sa fac si eu share la poza asta  si sa spun ca m-a cam inmuiat si, desi-s homofob, in contextul dat ma cam conving astia sa votez pentru homalai sau sa nu ma prezint.

Adica, io aveam alte greturi istorice cu poponauti individuali pentru care doream, in nimicnicia mea, sa-i pedepsesc pe toti, acum ca mi se da ocazia, dar astia pun problema intr-un mod foarte interesant si potential profitabil pentru mine.

Cica, daca nu vin la vot doi barbati vor putea adopta copilul meu. Bai, pe-al meu nu inca, de asta sunt sigur, ca nu e pe lista, da’ vorba aia – e promisiune ? Ca, vedeti voi, deasupra apartamentului meu, e un apartament care apartine primariei, in care locuiesc copii din astia   orfani, ingrijiti de niste asistente sociale, si care din cand in cand  ma mai inunda si nu prea am ce sa fac decat asigurari  si sa repar ( dar asigurare are si primaria, deci cred ca-i doare in pula ).  Ca atare, imi vine sa-i sun pe aia de la CpF si sa-i intreb : Bai, sigur-sigur e asa, sau ati inventat-o voi pe asta? Aveti date cum ca-s ceva  cupluri de barbati  interesati sa adopte copii? Poa’ sa fie si pedofili, nu-mi pasa, le spun eu unde sa se incoloneze, pentru vizionari. Ca daca e pe bune, eu chiar zic sa votam sa fie obligati sa se casatoreasca mai repede intre ei si sa adopte copii. Pai ce facem aici, mie-mi ploua in apartament din cand in cand, asta face mai mult decat orice fobie.

Dar nu despre asta voiam sa vorbesc, serios ca nu. Ca in afara de amuzament nu-mi pasa de referendumul asta. Insa e unul SI MAI AMUZANT.  Mi-a zis un amic in cauza ,acum 10 minute, ca la Slatina ( aka judetul Olt) se organizeaza referendum pentru schimbarea numelui judetului din Olt in Romanați-Olt, sau Olt-Romanați.  Mai corect ar fi Romulanii de Olt, sau Olt-Tiganati, da-n fine, cica e istoric, e reparatie morala fata de vechii locuitori ( tot cu pensionarii ii tragem).

“Completarea denumirii actualului judet Olt cu sintagma Romanati reprezinta o reparatie morala si istorica pentru locuitorii vechiului judet Romanati, care prin contributia spirituala, culturala si artistica adusa au imbogatit patrimoniul cultural al judetului nostru”, se arata in hotararea de CJ adoptata luni.

Radeam cu amicul in cauza acum doua minute  pe tema cum o sa-i arate numarul de la masina: RO, sau OR  :))

E clar ca treaba asta are de-a face cu fututul de bani , da-i chiar tare. Tara arde si baba se piaptana nivelul 99.

Bine , eu stiu ca aici sunt lucruri serioase, nu-i vorba de spalat bani si futut buha, sunt io hater. Are de a face cu prejudiciul creat romanastenilor de regimul comunist care  in ’68 a desfintat o parte din judetele importante ale tarii, printre care si asta,  motiv de suferinta pentru locuitorii care n-au mai avut judet, futu-l in gura de hot pe Ceausescu, care era din Scornicesti, si care a furat judetu’. Cum ar veni, ca asa se pune problema.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Kathy Bates
5 years ago

Exercițiu de logică: Dacă nu vii la vot, doi bărbați vor putea adopta copilul tău – ca să adopte cineva copilul tău, trebuie să fii deja mort, și fără vreo rudă în viață care să se poată îngriji de copil. Ori, dacă a avut loc un cataclism în care a murit toată familia lui Cătălin X, oriunde ar fi fost prin țară și pe la căpșuni, înseamnă că treaba e atât de gravă încât oricine s-ar îngriji de acel copil ar fi un noroc nesperat pentru el. Indiferent că e vorba de un homosexual, poponar, transsexual, bulangiu, mason, iluminat, papuaș,… Read more »

catalinx
catalinx
5 years ago

Exercitiul tau de logica are o ditai borta prin jumatatea lui. Presupune ca copiii mei ajung adoptabili/ la orfelinat/ in grija statului doar daca eu mor. Pai poate ii dau eu de buna voie la stat, sau poate mi-i ia statu’ ca nu se mai poate sa mi-i lase. Asa crezi tu? Ca toti copiii astia asistati social au parintii morti? Lol. Pai mortii nu voteaza si nici nu le mai pasa de copiii aflati in grija statului. Exercitiul de logica trebuia sa includa faptul ca romanului ii pasa suficient de mult de copiii lui, dupa ce ii abandoneaza, incat… Read more »

Livache
Livache
5 years ago