E ok, nu numai Apple sunt jigodii.

A iesit Pixelu’ 3 si ma uitam la el asa cu un fel  de “bun-bun, dar nope, inca am telefon ok. Are ecranul spart, dar ce asta inseamna ca nu e ok?”.

Si vad stirea asta. Bine boss, asta inseamna IoT, dispozitive care comunica intre ele. Ne alegem noi, adica producatorul, cu ce dispozitive lucram. Ok, n-au fost cacanari sa taie incarcarea complet pe aparate 3rd party, ca cre’ ca beleau pula in Europa cu practici din astea, dar au facut-o pe aia hoata. Vrei viteza ia de la noi. Nu, nu ca aftermarketul nu-ti poate da viteza de incarcare, dar nu le dam noi voie.

Nu stiu daca UE se va sesiza la mizeria asta, dar daca nu eu unul m-as sesiza gen. Ca cica sa nu cumparam chinezarii, sa luam … pule in cur. Ia muie, ma. Muie.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bogymeister
Bogymeister
5 years ago

Mare manea incarcarea wireless nu inteleg ce-i asa mare hype, nu-i ca si cum tin scula in buzunar si ma plimb prin casa si am undeva o duda care imi incarca telefonul in timp ce stau cu el pe WC, gen. La fel si recunoasterea faciala. Google si Apple oricum is niste jigodii, singurul telefon bun facut de goagal e Nexus 6P sau 5, restul… Huawei scoate acu pe 26 Mate 20 Pro, reviewurile preliminare il ridica in slavi destul de tare, si pentru cei de fac preorder dau un ceas si un incarcator wireless moca. Bine e tot vreo… Read more »

Manowar
5 years ago

Nu e must.
E comod. Cand merge.

Am avut eu pe nexus 5. Si te obisnuiesti sa pui telefonul pe ala la culcare. Si 9/10 merge. Dar a zecea oara nu – vrea el 2 mm mai in stanga. Si te trezssti dimineata cu 3% baterie, cand ai de facut un drum lung si contai pe google maps.

Mai nasol, ti-l scot la urmatoarea versiune. Gen pe 5 aveam, pe 6p nu.

Cat despre UE, sa suga pula pentru ca…

https://www.bbc.co.uk/news/technology-45963943

..si asta doar intr-o tara, amenda simbolica, la 10 ani de cand se plange lumea de asta.

#brexit

Licaon_Kter
Licaon_Kter
5 years ago

E si nu e.

Citeam mai de mult de incarcatoare si cabluri, si e haos.

Gagiu asta de la Google numa’ asta face, teste, niste linkuri in dezordine:
https://plus.google.com/+BensonLeung/posts/HakwCMmd346
https://usbccompliant.com/
https://plus.google.com/collection/s0Inv

Si de la altii:
http://www.smbaker.com/measuring-usb-power-cable-voltage-drop-with-my-dc-load

Si mai erau niste teste tot asa cu adaptoare C-A care se topeau cablurile, dar nu mai gasesc.

Asa ca da, nasol, dar stii ce e mai nasol? Incendiul… ask Samsung.

Ete Anker: https://plus.google.com/+BensonLeung/posts/TkAnhK84TT7

@Manowar
> ..si asta doar intr-o tara, amenda simbolica, la 10 ani de cand se plange lumea de asta.
Si UK nu poa’ sa amendeze separat inainte de Brexit?

Manowar
5 years ago

La ce bun?
Alta amenda simbolica? 5 milioane? Atat dau aia pe o campanie de marketing in tari de mana a treia…li se rupe pula.

Catalinx
Catalinx
5 years ago

Voi nu mai știți ce e aia “gestul” contează, cre’ că. Amenzi simbolice sunt in Romania . 5.000-10.000 lei la companii de anvergura Vodafone, Orange. Practic, pe ăia cu 5 milioane i-au rupt. @Licaon_Kter: Da, incendiul e nasol. Dar nasol e și să te ascunzi după asta că scuză. Că hai sa o supunem p-a dreaptă. Ai un reșou din ăla cu bobină care să îți încarce mobilul. Curentul cam trece prin el asemănător și dacă acceptă google 5 watti și dacă acceptă 20. Nu e cu cabluri care se topesc and shit. E posibil să aibe ceva detecție de… Read more »

Licaon_Kter
Licaon_Kter
5 years ago

> Nu e cu cabluri care se topesc and shit
Poa’ sa’ti ia foc incarcatoru wireless daca e “rated 20W” dar “real 7W”, pentru ca marketing. Asa ca inteleg ca Google zice “bai, ia stati asa si certifica outputu si apoi vorbim”

0040
0040
5 years ago

Eu sunt la al doilea cablu de incarcare care face figuri la telefon. Inainte mergea cum il infigeai in mufa telefonului, acum trebuie impins cu forta,un pic in sus un pic in jos pana o ia. I-am dat si cu banda in jurul mufei si tot asa. Si oricum, orice este mecanic se va uza in timp… sau se va rupe. Iar cand ai mai multe chestii ,gen tableta ,telefon, etc parca mai frumos arata puse pe un stativ/suport de incarcare wireless decat fiecare cu cablul si incarcatorul lui.