Două fețe

Mă uimește capacitatea românilor când vine vorba de făcut miștouri.

Zicala “râde ciob de oală spartă” se aplică oriunde.

Eu de exemplu, când eram copil/adolescent nu eram cu mult mai frumos decât acum. Dar nici nu m-a deranjat vreodată cum arăt.

Dintr-un motiv care totuși îmi scapă toate gagicile care mi-au spus că sunt urât, că am părul în cap ca o oaie, că sunt piticanie, că dracu’ mai știe ce, erau strâmbe la modul “nu te-aș fute, să-mi plătești”, genul ăla cu defecte deranjante, nu în sensul că nu mi se păreau mie atrăgătoare. Erau vai de pula lor, ca să zic așa.

Ba, o dată mi-a zis un gras bășinos și cu coșuri cât capul pulii mele pe față, că sunt urâtul internatului, de râdeam cu lacrimi. Bine, pe ăsta l-am înțeles , că era după ce l-am bătut un pic cu o coadă de mătură. Plm.

Dar nu îmi spuneau ( vorbesc de femei ) asta in ipostaza în care eu încercam să le agăț sau ceva. Că dacă m-aș da la una și mi-ar spune să-mi văd de treabă, că-s urât, n-am ce pula mea să mai continui și e de înțeles. Dacă nu-i place cum arăt mai caut, doar n-o să îmi fac acuma operații estetice pentru o femeie. Nu de alta, dar e cam scump.

Dar nu. Toate îmi spuneau asta ca un fel de argument sau replică într-o disensiune, ceartă, sau ca nemulțumire pe o temă total necoplanară cu frumusețea. Un fel de ia să te jignesc eu pe tine. Ok.

Dar, băi, până acuma nu mi-a zis o gagică bună “bă, urâtule” în vreo circumstanță. Nu că aș fi, sau n-aș fi, dar nu mi-au zis și am avut și disensiuni și plângeri de la gagici care-ți puneau pula in poziție de drepți când treceau pe lângă tine. Dar nu. Presupun că era evidentă diferența de frumusețe și nu prea aveau ce capitaliza, sau nu știu exact care e motivul.

Ce vreau să spun de fapt e că vicepreședintele Uniunii Europene ne-a mai făcut un pic de morală în public că ne abatem de la normele democratice europene bla-bla. Asta așa după ce am primit președinția uniunii cu mesaje călduroase and shit. Nenea ăsta e finlandez, una din țările alea care nu prea știu să despartă în silabe bine cuvântul corupție.

Primul lezat și gata să facă o declarație pe temă este prințul PSD ( că baron sună prea bădărănos) Cătălin Rădulescu. Care zice că pe finlandez “nu îl recomandă nici fața, nici experiența” – din ciclul ” cu fața aia de țăran vii tu la mine, bă?”

Acuma, astea-s fețele celor doi:

Nu știu experiența finlandezului, dar pot spicui puțin din a deputatului Cătălin “Mitralieră” Radulescu.

Păi așa! I-a zis-o lu’ lache ăla.

Citez :

Dacă nu ştie ce înseamnă stat de drept, să punî mâna pe carte să citească.

– din Cătălin Rădulescu.

Bine, probabil că nici nu știe vicepreședintele uniunii europene cine e Rădulescu (nu că ar conta ).

Da-i cel puțin amuzant cât de românește i-a răspuns.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
5 years ago

Oricat de trist ar parea , democratia e democratie si romanii au votat dragnea , ce vine de la eu e doar gargara , iar smecherii din psd stiu asta. Tarile astea second hand mai bine ramaneau colonii ca nu sunt in stare sa se administreze singure ( gen Africa ).

g
g
5 years ago

Da mai Mike, l-au votat. Cu gandul sa faca sa fie bine la toti, nu doar lor. Nu sa se pise pe economie si pe toti romanii. Nu l-au votat sa fie Imparatul Galaxiei si cu puteri absolute. Nu l-a votat nimeni cu gandul: “ba dragneo, fa ce vrea pula ta, fii zeu, eu te votez cu toata inima”.

Pe buletinul ala de vot, nu alegeai intre: “votaza dragnea sa fie zeu suprem, sa aibe putere absoluta, sa futa tot ce vrea muschii lui”, “voteaza pe ala sa fie zeu suprem, sa futa tot ce vrea muschii lui”.

Mike
Mike
5 years ago

Adica tu vrei sa spui ca dupa revolutie de cand se tot voteaza in Romania lumea inca nu s-a prins cum merge treaba ? Atunci isi merita toti soarta.

Catalinx
Catalinx
5 years ago

Nu prea conteaza, in context. Asta nu-i a zis aluia “sorry, boss, la noi aici s-a votat sa fim noi golani si facem ce vrea pula noastra”.

I-a zis: ba, uratule si incompetentule care esti, mai pune mana pe carte.

capsunaru
capsunaru
5 years ago

era si normal,bai,ca asta frumosu’, tamPitesti, cu ceafa lata si nebarbierit sa se ia da fatau lu’ sclemberistu’ ala, cu gatu’ lung,slabanog,ochelarist… ce sa mai, care arata a OM 🙂

Asa-s astia din Pitesti,faulteaza la greu…il stii pa unu’, capsunaru ?Tot de-acolo e,asta spune totul… 🙂