5 Replies to “Ultrascurt: Go Brexit, go!”

 1. Fiecare cu ce-l doare! Eu ma uit cat de frumos a crescut dolarul și mă întreb cât mai poate. Si daca ar fi bună o manevră dolari în lire.

 2. Ar fi fost buna o manevra acum cateva luni, zic si eu. Acuma nu stiu.
  Eu voiam sa schimb la inceputul anului bani din euro in lire pentru chiria pe tot anul ca mi-era frica ca astia o sa se razgandeasca cu privire la brexit gen, mai pe lung asa si DACA se face lira mare. Da’ mi-am potolit caii. Iar acum il aud pe Borisica cum le-o arde el ioropenilor si mai ca-mi vine sa il incurajez de pe margine gen “Arde-i, Borise! Rupe-le tu fâșu’, cât mai râdem noi un pica de liră.”

 3. Daca gasesti ceva in UK spune-le sa te plateasca in eur sau usd sau de ce nu ron ca esti patriot, lira nu are decat o directie – la vale.

 4. Da, pai nu prea merge asa. In UK poti sa te stergi la cur cu orice moneda in afara de lire, iti dau la muie nu-ti face nimeni plati in valuta pe munca prestata in-country ( nu e Romunia). Sotia castiga USD si presteaza la engleji dar remote are contractul de multa vreme si aia faceau platile in dolari la colaboratorii externi , cu exceptia mea. Pe mine m-au platit in Euro ca aveam coaiele patrate. Da’ altfel, sa te duci sa lucrezi acolo pe euro e un vis frumos.
  Dar, da, o sa incerc evident. Daca merge, merge, daca nu, sa ploua cu lire.
  O sa le dau optiuni gen dati 700 de euro pe zi, sau 750 daca vreti sa platiti lire d-astea instabile.
  Momentan problema e cu totul alta, anume ca ofertele nu se ridica la nivelul din extern.
  A fost o vreme in 2018, cand am luat decizia sa merg inspre acolo cand ratele incepusera sa creasca promitator pe partea mea. Dar s-au risipit,

 5. £ e cam tot pe acolo unde era si anul trecut pe vremea asta (zic eu asa de incurajare pt cei 10% pierduti)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.