Deci acuma chiar nu mai e voie

Cu telefonul mobilache la volan.

Acuma este lege! Glumesc, era și înainte, dar altfel. Și nimic.

Și tot nimic o să fie și acum că nu o să aibă cine dracu’ s-o aplice. Până când nu se implementează un sistem de dat amenzi automat pe bază de fotografii făcute cu camere montate în locuri, o să fie la fel de la mișto ca orice altceva in domeniul rutier.

Serios, în România sunt legi rutiere care să asigure un trafic mai mult decât ordonat. Și totuși, pot să opresc unde vrea pula mea oricând, pot circula cu orice viteză oriunde, pot trece pe ce culori vreau eu la semafor și pot să nu acord prioritate niciunui pieton, sau nici în giratoriu, dacă nu vreau.

Dacă nu am poftă să respect legea nu mi se poate impune.

Serios daca nu îmi vine uneori să lansez niște provocări de ăuerness și bătaie de joc la adresa poliției rutiere , la modul – te provoc să îți faci un live când treci pe roșu bând bere galbenă la volan și să îl trimiți pe adresa de email a poliției rutiere cu subiectul “ești prea leneș și incompetent ca să mă sancționezi “. Am să încep eu primul când am să am timp.

4 Replies to “Deci acuma chiar nu mai e voie”

  1. … pot circula cu orice viteză oriunde

    Doamne’ ajuta…
    Eu inca stau cu frica ca o sa-mi vina acasa…. “diverse” 😐

  2. Da, pai nici macar n-a trecut o luna cred. Sper sa nu vina vreo d-aia cu cine conducea masina cutarica la data de….Asa am auzit.

    Ce sa zic… cross-fingers sa nu fi fost vreo camera pe unde am trecut… ca ma cam grabeam. Cum poti sa scapi daca in principiu au aia poza/video cu tine (masina) si un speedometer pe langa asta?

  3. Nu cred că poți :)). Poți s-o dai in diverse cu omologare, metrologie – cu un avocat desigur, da-n principiu dacă nu ai ceva bulan chior și dacă ăia vor să își facă meseria ( aici e cheia ) nu ar trebui să poți scăpa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.