Încă 3 filme – zici că e box office la mine acasă

Parte, le-am vazut mai de mult dar mi-am adus acum minte de ele.

Hellboy ultimul . Nu mai știu ce număr e. M-am uitat la el doar pentru că joacă Milla Jovovich ( prost ) și am mai zis că sunt fan ( actori care joacă prost ). Mă, are ceva spin-uri , ceva spoială de scenariu cât de cât interesant, puteau scoate un film de maxim nota 8 din el, dar le-a ieșit cam de 6, 6.5 cu indulgență, că e executat / finisat cam prost . Aș zice că fie erau după băutură, fie le-a fost lene să tragă la rindea ideile și să facă un film decent. Cam din topor.

4 latas. Ăsta mi-a plăcut , începe cam ca un film de comedie , dar continuă ca un film de aventură cu imbecili ( spanioli și francezi – se apucă să treacă desertul cu o rablă franțuzească , ceva nostalgie Paris – DAKAR și pula mea, evident că o belesc pe drum cu tărăboanța lor, că doar nu e Toyota) . Filmul e o coproducție, cu Jean Reno personaj principal și mi se pare mișto să îl aud behăind in spaniolă. Dar nu pentru asta e filmul mișto, ci că e european și m-am saturat de mult de Hollywood, problema fiind că nu vreau totuși să mă uit la filme de Mielul de Aur semnate de regizori d-ăia care fac filme pentru critici.

Anna a lu Luc Beson . Am auzit că e ceva copie după Red Sparrow si Atomic Blonde. Amuzant e că desi le-am făcut rost de la biblioteca națională, stau amândouă in calculator de 1, respectiv 2 ani. Nu le-am văzut. Dar pe ăsta da.

Povestea îmi place. Și firul narativ și răsturnările de situație continue. Și jocul actorilor…mhh.

Anna nu prea e convingătoare. Adică, ok, au luat o rusoaică futabilă ( bună replica lu’ Helen Miren ( care, după mintea mea face cel mai mișto rol )), deși eu nu-s fan modelul de păpușă rusească, și au tras toată muniția cinematografica și de scenariu în ea s-o facă agent KGB, adică agent dublu.

Un fel de Nikita la Femme wannabe, doar că fata asta e așa de slabă că dacă îi dai o palmă face minim două fracturi la picioarele alea lungi și subțiri – ăla nu e profil de bătăușă.

Altfel, da ok, are niste transformări destul de mișto ( din punct de vedere al personajului jucat, care se reflectă corect în ce vezi pe ecran) și pot să zic că e absolut ok, pe linia asta.

Merge.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments