De pe faceb00k – pedophile combat 101

O doamnă, căreia i-am șters poza de profil din printscreen dintr-un motiv întemeiat, avertizeaza internetul că un alt domn, numit mai jos individ, bântuie pe la AFI inițiind discuții cu copii, presupunând dumneaei, în scopuri – ei bine nu știm în ce scopuri; lasă să înțeleagă doar că suspicioase.

Probabil are dreptate.

Face aceste anunțuri punând într-un articol public de facebook poza individului – ca să poată fi recunoscut, nu ? Eu mă abțin, pentru că nu am certitudini pe temă.

Poza dumneaei de profil e cam atât de mare, iar dreptunghiurile decupate de mine sunt capetele ei și ale unor membri minori din familia ei, estimez.

Nu poate fi decât foarte inteligent să faci asta, mă gândesc.

Îmi place concluzia de la finalul postului, cu care sunt de acord : ”este plin de oameni și dezechilibrați mintal și bolnavi ” (n.m. la Mall).

Corect și în acest caz vă recomand să mai stați dracului fiecare acasă la voi ca să fie mai puțini.

P.S. Sper să-și dea seama că-i inutil periculos ce face. Nu-ți expui cu bună știință copiii unor posibile conflicte degenerate din astfel de situații.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
4 years ago

nu stiu daca mi se pare mie dar zau ca s-au inmultit pedofilii. culmea, ca n-ar trebui sa se inmulteasca prin definitie, dar se descurca vad.

Stropic
Stropic
4 years ago

Pai, astia si conteaza – oricat de dezgustator e ce gandeste acasa, nu prea e o problema daca doar se limiteaza la gandit.

Eu cred ca le da asa un avant treaba asta cu “nu sunt singur”. Plus gasesti orice pe net si iti vin idei, mai citesti o lolita…

Eh na, emancipare….acuma tot femeile sunt de vina? :))))