Primul vin american bun: Apothic Inferno

Foarte bun. Adică care îmi place mie. Mă uit în urmă și văd numai sticle goale.

În două săptămâni de când am ajuns în UK am terminat ginul, am băut vreo 5 beri, și două sticle de vin. Cred că mai e o bere și în rest e mai penurie ca atunci când a început nebunia cu lockdownul. Am băut tot, dar nu singur.

Mai e in vin de care vreau sa spun câte ceva , dar mai întâi asta că se termină azi.

E un vin tare – 16 grade.

E in amestec de trei vinuri obișnuite ( pentru US ) : Cabernet Sauvignon, Merlot și Zinfandel .

Ce e deosebit e că îl țin 2 luni in butoaie de whisky ( whiskey – că-s americani ) . Iar gustul e cu siguranță influențat.

Nu cred că am băut vreodată vreun vin care să aibă intr-atât de mult gust de baric. Are ceva distinctiv cu siguranță.

În general, mie nu îmi plac vinurile americane că încearcă să le facă după cele franțuzești ( bordeaux ) și nu le iese , iar dacă le iese, oh well, nu-s nici prea mare fan bordeaux.

Eh , aici nu e cazul. Aista este ceva ce poate fi confundat cu un vin italian . Dar nu la 16 grade, nu. Aia e ceva vin fortificat cum se face la Porto, dar nu e așa de dulce. Nu știu câte stele are ăsta pe aplicațiile de vin că nu mă interesează părerea “medie” a tuturor proștilor despre ce beau eu, dar cu siguranță e unul din vinurile pe care merită sa le incerc; așa de mult că a mai comandat soția o sticlă, care acum se odihnește în dulap că eu am inceput articolul ăsta când erau ploi și răcoare in UK și se putea bea vin roșu. Acuma am trecut pe beri și gin cu gheață că nu se mai poate.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments