Radical din baterie: Asus Zenfone 6

Mă gândeam ieri – în urma unei discuții despre faptul că google ( și apple,nu va entuziasmați ) au împins cu japca un serviciu de raportat covizii în telefoanele noastre ( și ale voastre ) care deși zice că este off , consumă baterie ca la nebuni, dacă lași locația pornită ( cel puțin pe android ) – că, bă, parcă totuși aveam 5000 mAh de baterie , de ce se vede in halul ăsta?

Că obișnuia să țină cam două zile, adică 48 de ore , fără să îl pun în vreun mod în care economisește baterie și totuși și două zile mi se părea cam subțire pentru 5000mAh.

Și mi-am adus aminte că am instalat o aplicație care monitorizează starea bateriei și capacitatea efectivă.

I-auzi pula mea , 90% deși telefonul nu are nici jumătate de an. Acuma, nu știu cât avea când l-am cumpărat, dar estimez că de aici pleacă problema. Că bateria e de fapt rated la 4850mAh deși îi spun ei curajos 5000mAh ( scrie pe ea asta ).

Și nu e deloc ieșit din comun să se măsoare cu AccuBattery chiar sub a capacitatea asta .

#taiwaneji #chineji, tot un drac.

Acum , eu tot sunt mulțumit de telefon, sunt un pic ciudos pe ăia de la Asus că sunt mincinoși.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
3 years ago

…si zici ca ai Asus nu? :))) l-as da cat inca se mai aprinde. Asusul meu tocmai a trecut cu 3 luni peste perioada de garantie si a inceput sa se inchida singur desi bateria e inca ok. Nici nu se mai aprinde cand apas de fiecare data, doar cand vrea el… in afara de asta un telefon ok, n-am avut probleme cu el pana nu a expirat perioada garantiei, dupa parca a luat-o pe ulei. Momentan nu mai porneste decat odata la 3 zile si se inchide la fel de repede cu toate ca bateria e 80% cand totusi… Read more »

0040
0040
3 years ago

Asta al meu de zic ca nu mi se mai aprinde e ZenPhone 4 Max 🙁 Stiu ca nu va intereseaza dar scriumai multca sa-l fac de rusine. Daca nu se mai aprinde deloc nici nu stiu la ce sa-l folosesc. Nici sa tai legume pe el nu e bun, sau ca suport pentru doza de bere ca are ecranul curbat spre margini…

dam167
dam167
3 years ago

@0040: dacă un reset nu rezolvă nimic, probabil e bateria, de obicei așa se întâmplă când e pe ducă, practic nu mai contează ce procent arată acolo. În general se închide când bateria nu are putere, se poate întâmpla și la baterii mici care sunt ok. @Catalinx: battery health ăla se duce așa de la folosit agresiv? Adică eu dacă aș avea 90% după 2 ani m-aș uita strâmb. Întreb pentru că am văzut asta la oameni cu Android în general (nu zic că iPhone e perfect) și erau mult mai preocupați de cabluri și încărcătoare. Ăștia cu aifon sunt… Read more »