Un scurt voleu de logică

M-am trezit azi cu o intrebare, două, trei.

-Ai auzit că candidează Băselu la primărie?

-Nu, nu știu, nu-mi pasă și nu cred, la mine la primărie candidează alții?

-Nu coaie, la București, cu cine votezi?

-Cu nimeni, pula mea, nu am votat niciodata acolo, nu am avut domiciliul acolo nici cât am locuit acolo, dar de un an și mai bine nici nu mai locuiesc.

Aceste trasoare pregătitoare fiind lansate ( mă lasă rece) a venit reverul pe care-l văd și pe restul internetului.

-Că candidează Băselu ca să îi ia voturile lu’ Nicușor Dan ( coaie, n-am nimic cu omul și nu îmi pasă, dar mă amuză, ăsta se pregătește să ajungă primar de prin 2012, cred, sau de când se pregătește Dinamo pentru Liga Campionilor si mereu ii trage cineva preșul – nu-și pune nimeni problema că pula mea, poate nu-i suficient de bun, sau de convingător pentru fotoliul ăla, nu?) și că e vina lu’ Băsescu că o să câștige Firea pentru că candidează el.

Coaie, glonțul ăsta mi-a trecut direct prin creier și încă îmi mai curge scuipat din gură.

Cum am zis, nu dau doi bani pe nici cine nicicare dintre ei, da’ ce-ar fi să nu-i votați pe ăia care nu-i vreți, ci doar pe ăia de-i vreți?

Eu văd treaba asta altfel. Chiar și în sistemul ăsta viciat de alegeri, cu un tur, câștigă ăla cu cei mai mulți susținatori, nu ăla cu cei mai puțini.

Mă obosesc să scriu asta că mereu văd căcatul ăsta – vaai, candidează ”X” ca să ”fure voturi” el nu vrea să câștige. Bă, poate, nu zic nu, dar care pula mea e nemulțumirea, că nu mă prind. Faptul că candidează oameni, faptul că au susținători, faptul că ăla pe care îl vrei tu nu are destui? Există vreo două țări în Europa unde opoziția este aleasă pe sprânceană, iar când se întîmplă altfel e nasol.

La primăria aia au fost aleși unii din cei mai nemeritorii oameni pe care mi i-aș putea imagina pe poziția aia, de la Halaicu, la Lis, până și Oprescu care a mai mișcat una alta printre două șpăgi ( față de ăia doi) și toți au câștigat pentru că contra-candidații lor erau mai nevotabili decât ei.

Dacă Lis v-a convins să-l votați, pe voi sau pe părinții voștri, dacă Halaicu, dacă Vanghelie la sectorul 5, nu dați, în pula mea, vina pe Băsescu sau alți contra-candidați dacă nu vă iese omul, serios. Lăsați-o în pula goală, Pe ăsta l-au bătut Oprescu și Prigoană în 2012, ce căcat, pe principiul ăsta, dacă candidează și Prigoană iar își mai ia bătaie o dată, nu? Să nu mai candideze nimeni, sau cum?

Ce e ăsta, cultul lipsei de personalitate?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments