Tot ce-i bun tre’ sa dispara: Gardena EasyControl

Am zis acum o vreme ca am infiintat ceva sistem de irigatii cu programatoare de la Gardena astia.

Pe principiul dupa care imi ghidez viata ieftin si bun am ales conrollerele astea.

Merg cu baterii de 9V cel mai bine cu duracele, da’ si cu Varta in lipsa de altceva – adica mai lung, asta zic. Doi ani fara victime, daca ai filtru de 50 de microni pe instalatie sa nu stranga nisip in sita lui, nu sughite.

Imi cam convine fiabilitatea si simplitatea programarii si consumul mic de energie – de aia nu ma uit de ~si mai bun si mai ieftin~.

Anul asta sunt pe extindere, mai multe planuri, irelevant in discutie. Caut sa mai cumpar adica. Nu mai exista, nu mai are nimeni pe stoc , nu se mai produc etc.

A aparut alt controller Gardena Flex. Habar nu am daca sunt la fel de fiabile ca astea, dar ce stiu e ca au mai pus niste optiuni pe acolo, cum ar fi ca sa nu porneasca cand e bateria slaba – asta-i buna, sa nu te trezesti ca nu se mai opreste daca nu esti pe acolo cand se termina bateria -, au schimbat un pic designul si meniul si au mai pus un pic la bani.

Un 20% acolo, sa fie. Meh . O sa comand din astea, că ce să fac, sunt produse în Germanistan, pula mea, n-aș cumpăra chinezării pe chestii pe care, în fapt, nu le monitorizeaza nimeni.

Raportez eu cum o fi și cu ăstea, dar sunt dezamagit ( ca un boșorg care nu suporta upgrade-uri) că chestiile ălea bune sunt înlocuite cu altele de care nu ai neapărată nevoie. Mă rog, n-am eu, nu vorbesc pentru toată lumea.

Ca idee, că tot mor ălea prin ghivece când părăsim UK-ul în vacanțe, cred că o să cumpăr și acolo unul de genul ăsta…o să văd.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments