Atacuri psihotronice de octombrie

Fu o adiere de soare se vreo jumătate de oră și plecarăm pe jos până la Oxford Road, care e Ferentariul satului ăstuia, de fapt, in ultimii ani eram mai sigur pe mine in Ferentexas decât la ăștia pe Oxford Road.

Sunt niste magazine romulane, am văzut că au deschis unii o franchiză “La Mamaia” , tre’ să cercetez ce e cu asta, dar noi mergem la niște turci care au fructe bune și produse romulane, cum ar fi covrigi de Buzău de la Boromir ( adică făcuți la Vâlcea).#dordecasă.

Văd că au montat ăștia antenele 5G prin oraș ( nu știu câți “ge” au , dar vad că le-au montat curând, sper că 5 ), iar eu voiam să mă programez la niște vaccinuri de sezon, să îmi bage ăștia niste autism in loc de gripă,  că și așa mi se cam ofilise ( autismul) , da’  n-aveau cipuri ăștia de la Boots ; adică au epuizat deja toate vaccinurilor de gripă și mai fac, pe sprânceană, doar la boșorogi ( 65+) . Copiilor li se face pe la școli.

În general nu era graba mare pe vaccinul de gripă, dar să vezi tu că anul ăsta, de frica covrigului, face lumea vaccinuri la ce se găsește, să fie acolo, în lipsa unuia pe ce îi interesează pe toți. De gripă, de hepatită, de sifilis, să fie acolo.

Cine zicea că e lumea antivaccinistă, coaie? Păi dacă și pă Anglea e aceeași problemă ca in România, se termină vaccinurile disponibile pe piață înainte să termine antivaxxerii de urlat, înseamnă că curentul asta de afectați e mai degrabă o chestiune de imagine decât de volum.

La cât se ferește lumea, n-ar fi de mirare dacă ne-ar sări gripa iarna asta, la nivel de planetă așa. Gen poate nu dispare ciuma curentă, dar la cum mi se par mie lucrurile e posibil să scadă șansele cu privire la alte contagiuni de sezon .

8 Replies to “Atacuri psihotronice de octombrie”

 1. da, ma aia e in US.

  Stalpul pe care l-ai pozat tu are numa 2/3/4G, nu stie 5G in UK. Le zicem la site-urile de genul ala ‘streetworks’.

  Uite asa arata alea care stiu 5G:

  https://pedroc.co.uk/content/ee-three-monopoles

  O sa le vezi ca sunt mai noi si mai curate/albe.

  Antenele de 5G sunt alea din varf, ultimele 2 etaje, mai patrate. Huawei of course. Sunt antene active, Massive MIMO 64×64, au vreo 60 de kg.

 2. Tu stii mai bine cum trebuie sa arate astea; legat de noi si curate, pe astea nu le-am vazut acolo pana anul asta, sunt recent montate, poza nu le face dreptate: cer noros + distanta/ crop.
  Da’ foarte probabil sa fie 4G / LTE ca au avut astia festivalul bocitoarelor idioate pe tema 5G. Am inteles ca a demisionat un consilier din cauza asta.

 3. pai mai monteaza astia si de alea care-s numa 4G de noi, no stress.

  nu stie nici pula din consilii ce instalam noi efectiv. aia au treaba cu afectarile de trafic auto si de amprenta pe trotuar la stalp si cabinetii stradali. in rest habar n-au si nici nu le pasa.
  si daca trece un nene si intreaba de 5G, si ii zic ca nu, e 4G, ce-o sa faca, o sa numere G-ii? am avut de astia morocanosi care mai treceau pe langa tine, te filmau, intrebau de cati G ai pe stalp si din astea. Daca ii minti civilizat, n-au treaba. Daca devin agresivi, si mai bine, inchidem lucrarea, chemam firma de securitate, si avem o zi platita degeaba, nu putem lucra in conditii de nesiguranta fizica si stress. Bine, poti sa le dai si o fixa in muie, dar e contraproductiv.

 4. Păi , mă gândesc că dacă sunt din ăia cărora nu le convine , bântuie pe la consiliu să afle câți G sunt pe stâlpi și pun presiune să nu se dea autorizații, că așa începuseră și ăștia p-aci.

  Era la un moment dat o discuție să se monteze LTE la densitate de 5G și când se acomodează lumea cu ideea, sa facă upgrade la 5G. Bine, ar putea să le monteze direct 5G și să le dea drumu’ mai încolo când se decid idioții că vor și ei net mai bun și, eventual între timp să mai taie din țeava de LTE ; bine, să mai taie o pulă că mie oricum îmi merge cam ca un cur in Reading. 1-20Mbps , cu media pe la 3-4 așa.

 5. … pana termina Uk & Eu cu 5G, galbejitii dau deja drumul la 6G. 1 terabit pe secunda download. Doar ca bat cam 200m max cica… si trebuie instalate de 10 ori mai multe decat populatia pe care o deservesc. Pe de alta parte cica echipamentele radio/antenele vor fi de dimensiuni foarte reduse , gen cat un telefon mobil si vor putea fi instalate cu usurinta si de aia de schimba becurile pe stalpi. Fara dulapurile de echipamente alea cat un frigider…

  Pana la urma urmei… mai bine puneau wifiuri imediat dupa 2G, ca ieseau mai ieftin. Oricum backboneul tot fibra optica ramane…. toate siteurile sunt tot la fibra optica inventata acum 40 ani conectate…

  Vad ca PONul a ajuns doar la NG-PON2, fata de mobile unde vin Gurile…. fara numar, fara numar :)) Cred ca e tare misto sa fii managerpe infra la un telecom operator sa bagi ciubuce grase odata la 2-3 ani. Vorba aia, mai vine un G, mai iese de-o casa… La cati bani au ingropat in echipamente , umpleai orasele cu wifiuri chinezesti super cheap si nu mai bagai niciun ban in plus. Hai poate peste 5 ani inlocuiai chinezariile cu altele mai noi, dar cam atat, ca doar infigi fibra in ele si gata. La fel, pe partea de data center erau economii enorme. Cam de pe la 4G s-au prins de faza asta si au inceput usor usor cu virtual core network, virtual BBU, virtual RAN, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.