Whitely Neil de zmeură. Prea mult. Prea dulce

“S-a” mai golit o sticlă de gin. Ea singură, normal. Cred că intră în doagă sau se evaporă pe lângă dop. Nu cred că beau mult , dracu știe. Pe de-o parte 3 sticle de gin pe an e cam mult, chit că în general în doi, chit că uneori mai vine și un prieten, sau doi.

Pe de o parte în ultimii 10 ani nu am mai cumpărat vreodată atâta alcool într-un an, gen să beau acasă. Pe de altă parte am băut mai serios o singură dată anul ăsta. In rest un pahar , două , trei. Îmi dau seama că diferența e la cârciumi.

Hmm… Cred că o să cumpăr totuși mai multe sucuri și ceaiuri și…plm.

Până una alta văzusem că se termină ginul, eram cu două sticle pe fund, și am cumpărat, prevăzător, înlocuitor, că e un sentiment deprimant când caut seara să drojdesc ceva și – cola nu se cade că e târziu și vreau să dorm nu alta – la fel și cafea, alte sucuri nu, alcool nu .

In fine, pe ăsta nu l-am nimerit. E bun dar nu prea. Cacalitate e ok, dar de zmeură, ce o fi fost în capul meu, nu știu, am văzut sticla roșiatică. Mult prea dulceag, cu tot cu lămâie și tonic în el. E cumva cum ginul nu ar trebui să fie, nici măcar pentru doamne – și soția crede că e prea dulce.

Nu cumpărați așa ceva. La banii ăștia – nu e ieftin- găsiți chestii mai nimerite.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments