Scurt si amuzant cu români călători

Articolul ăsta , care ne spune că în primele zile din ianuarie au plecat mai mulți români în Maldive decât în destinațiile populare din Europa e un pic de reclamă la compania care organizeaza chartere, așa de popularizare – dar altfel, e cel puțin amuzant.

Amuzant că nu am aflat la timp, că nu mai veneam eu în UK după sărbători, îmi băgam (și eu ) un pic pula și mergeam măcar o săptămână în Maldive, că sunt zboruri directe din București și (asta e tare) din Cluj.

Inițial știrea asta se formula în mintea mea invers : Atât de puțini români au mai plecat după sărbători la muncă în Europa, încât rivalizează cu turiștii care merg în Maldive, ca număr. Trist și e adevărat, că totuși ăștia nu pot fi zeci de mii.

Dar pe de altă parte citesc că 5% din turiștii aflați la început de an în Maldive sunt români. Nu pot verifica dacă asta e adevărat sau doar o minciună de marketing, dar ar putea fi, că celelalte țări mai bogate din Europa au lockdown-uri și reguli mai stricte de călătorie în perioada asta.

A doua concluzie este că, uite bă, au ajuns și românii cineva, își petrec concedii în Maldive, nu numai în Antalia. Bravo.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments