Titlu de tabloid: Bill Gates și-a băgat cipul.

E cipul ăla cu care ne controlează pe toți. Ze one chip to rule them all, cum se spunea în Lord of the 5Gs

6 Replies to “Titlu de tabloid: Bill Gates și-a băgat cipul.”

 1. Pe buune, Bill Gates se bucură că are 65 de ani ca sa poa’ să obțină și el vaccinul cu ceilalți boșorogi din etapa a 2-a? Cum o fi stat el la rând on-line, înfrigurat că dacă n-o prinde programare decât în luna mai sau l-or trimite ăia în alt oraș (cum a pățit o cunoștință de-a mea) și tre’ să ia elicopterul până acolo… Săracul…

  Și eu care mă gândeam că acum-acum donează niște zeci de milioane de doze spre Africa. Când colo, el a stat la coadă ca sa primească mocca o doză, ca tot sărakul !

 2. Eee, dar cine e cei mai tari pă mondial, Oltenia, Oltenia! Am văzut graficul din știrea la Digi, au rata de infectare cea mai mică din țară, 0.53 ! Oltenii ăștia au ceva genetic, dacă nici covidu’ nu prinde la ei ! Acolo ar trebui să-și facă și Billy mutație.

  https://m.digi24.ro/stiri/rata-de-pozitivare-de-989-aproape-100-de-romani-au-murit-din-cauza-covid-19-in-ultimele-24-de-ore-1440518

  PS: ce depresivi ăștia din presă, mai ales Digi, dacă și când dau o știre pozitivă (a scazut sub 10% rata de pozitivare), o întorc ei cumva din titlu să pară tot un dezastru, LOL ! O mai corcofelesc ei cu stiri despre tulpina britanică și cu sondarea opiniei părinților care nu vor să-și trimită copii la școală în semestrul 2, dar graficele arată de săptămâni intregi că se termină pandemia înainte să se termine vaccinarea. Nasol, nu?

  PPS: stați pe fază care mai dați prin România, a reizbucnit gripa sezonieră. Aia clasică, adresată mai ales copiilor, care a mai bântuit și prin ianuarie-februarie 2020 de ajunseseră să se închidă unele școli, cu migrene, cu dureri în gât, cu muci, cu nas înfundat ș.a. Covidul e pistol cu apă pe lângă asta.

 3. Oltenii ăștia au ceva genetic, dacă nici covidu’ nu prinde la ei ! Acolo ar trebui să-și facă și Billy mutație.

  Se numeste rezistenta la conformism si probleme cu autoritatea in general. Adica nu se raporteaza nici cu dat dreacu’ si ajung la spital doar daca n-au incotro.

  PS: ce depresivi ăștia din presă, mai ales Digi, dacă și când dau o știre pozitivă (a scazut sub 10% rata de pozitivare), o întorc ei cumva din titlu să pară tot un dezastru, LOL !

  Altfel n-o citeai si n-o dadeai exemplu 🙂 . Nici nu o observai. Au nevoie de share si reach.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.