Elon Musk vrea să ne cipeze, nu Bill Gates

Nu serios, în ciuda reputației, Bill Gates n-a zis în niciun moment că-i interesat să pună cipuri în capu’ la lume. Dacă cumpără Windows ca și până acum, nu e nicio problemă. Ar putea fi o problemă cu românii, că noi îl piratăm. Glumesc, bă, dar Elon Musk intenționează pe bune să dezvolte niște cipuri pe care să ni le nage în cap. Culmea e că eu d-abia aștept să văd ce-i iese.

Uite și e demult, nu de ieri.

Dacă nu înțelegi în engleză, ai nevoie de cip, aia e.

Nu zic că e bine sau rău, dar zic că în timp ce vă uitați la Bill Gates, ăsta vă fură șapca cu staniol, în timp ce faceți bale la gură vorbind despre Tesla. Cu un update anul trecut.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
3 years ago

N-ai curaj sa te bagi ?

Stropic
Stropic
3 years ago

Probabil se si plateste daca te bagi in faza de trial. 🙂

Mike
Mike
3 years ago

Vezi ce face lumea cand are bani sa-i intoarca cu lopata si se plictisesc acasa ? ( Exclus berbecali si altii ca el )

Adrian S.
Adrian S.
3 years ago

Mda, observasem și eu știrea vara trecută; Elon Musk spune că dezvoltă un cip care le va permite oamenilor să-și transmită muzică direct în creier https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/elon-musk-spune-ca-dezvolta-un-cip-care-le-va-permite-oamenilor-sa-si-transmita-muzica-direct-in-creier-1340650 Înainte, când făcea doar Tesla, mi-era mai simpatic Musk. Dar de când a luat-o pe orbită cu satelitul, nu prea mai îmi este simpatic tipul. Băiatul ăsta are acces pe persoană fizică la niște patente și secrete NASA de grad zero (pe care rușii ar visa să pună mâna) ca să facă niște treburi pe firmă cu ele: să îmbunătățească un combinezon spațial, să facă o rachetă spațială reciclabilă, d’astea. Și ca să se… Read more »

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Vom umbla ca vacile, cu eticheta galbenă capsată de ureche, LOL !

Deja umblam ca vacile cu eticheta capsata de ureche.

Eticheta

Mike
Mike
3 years ago

Toti ii injura pe bill si elon dar nu stie nimeni ce se intampla in china. Poti sa te impiedici de multe principii dar ti-o iau altii inainte, bine ca s-au prins americanii cum sta treaba.