Filme.Tot așa

Raport de dezintoxicare la întâlnirea consumatorilor anonimi de Netflixe, Prime-uri și alte cabluri. Azi vă povestesc eu .

După ce am închis abonamentul și la Netflix și la Amazon Prime, ceea ce suge, că mai vreau să cumpăr, ba un sac de carune de grătar, ba altceva, dar în fine – sunt fiert pe zgârcenie – am căutat filme din alte surse. Ălea gratis. Cumpărat un al Chromecast, după o sugestie foarte bună de la Manowar( eram sătul de videostreamul din Chrome, iar aplicația nouă e chiar simplu de folosit, merge si de pe telefon, eu o folosesc din Windoz ) am cumpărat Airflow app; ca să văd filme … gratis. Poftim cultură.

Oricum sunt proaste. În ordinea dezordinii.

La Daronne, un film cu o traducatoare din arabă în franceză , care lucrează pentru poliție, după care încearcă să protejeze niște traficanți de droage. Plictis total, nu l-am terminat nici până la jumătate, nici nu s-ar pune că l-am piratat, cum ar veni am văzut un trei-lăr.

Bliss – ăsta e de anul ăsta, făcut de Amazon, am vrut de fapt să-l văd cât am avut abonament la ei dar mi s-a părut tot plicti. Am zis că-i mai dau o șansă. I-am dat două, că până la jumătate l-am abandonat. Nu e foarte rău, e cam lent. De la jumătate încolo se face mai bunicel. Un pic. Îmi place de Salma Hayek, joacă profi.

Boss Level – Un fel de ziua cârtiței 2021. Filmulnu că e slab, dar ai mai văzut ideea de 12376 ori până acum, dar măcar nu te plictisești total. Se întâmplă chestii pe-acolo și iese un pic din clișeu.

Half Brothers – E un pic de comendie și un pic de dramă acolo. Nu e total distrus, am avut răbdare să-l văd pe tot. Măcar atât. Previzibil de la un cap la altul.

Am văzut Tenet. Ăsta am vrut să-l văd la cinema, dar când să iau eu bilete toamna trecută, a venit unul din lock-downuri și n-am mai apucat. PĂCAT.

E un film făcut fix pentru mine, iar acasă n-am condiții să-l văd cum aș fi vrut să-l văd la cinema. Am avut nachos, dar ehm. E singurul film de care îmi pare rău că nu l-am văzut la cinema anul trecut. Nici nu am înțeles toate detaliile legate de cum se leagă acțiunile cu entropia inversată, probabil trebuie să-l mai văd încă o dată și să pun pauză unde nu înțeleg.

Filmul anului pentru mine ie două. Prima nominalizare e Made in Italy, un film cu Liam Neeson – nu râdeți , că nu e deloc gen ”Taken”, nu se bate cu nimeni. Nenea ăsta chiar e un actor bun, cred că vreau să văd mai multe filme de-ale lui. Filmul e cu nostalgii despre o casă veche uitată – iar așa, făcut pentru mine. Îmi șopti soția că fiul caracterului lui Neeson ăl bătrân e chiar fi-su în realitate, lol. Oricum, nu contează, contează că filmu’ place.

Celălalt e unul din 2018, cu Clint Eastwood, ”The Mule”. Iar un film de care îmi pare rău că nu l-am văzut la timpul lui la cinematograf, dar câte să și vezi – în 2018 chiar am rupt norma de filme văzute la cinema, majoritatea mai proaste decât ăsta. Moșul ăsta e de aur. Filmul, iar făcut pentru mine, despre unu’ care pune munca înaintea familiei, lol.

Ce vreau eu să zic. De când am renunțat la Prime și la abonamentul la Neflix am văzut mai multe filme. Cu siguranță mai multe despre care să pot spune ceva. Măcar că-s proaste!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
3 years ago

Vad ca ambele sunt pe raft la 35-37 GB bucata la aprozrarBG. The mule are 7 pare sa fie ok, dar asta cu Made in Italy are nota 5 si ceva… sunt in dubii daca merita dat jos de pe raft.

Mars
Mars
3 years ago

Tenet a fost facut sa fie vizionat de mai multe ori, din cauza asta nu a prins la multa lume.
Cat despre Liam, eu il stiu din Kingdom of Heaven Director’s cut, chiar daca nu are rol principal.

Migu
Migu
3 years ago

Poate te ajuta vezionline.net. Pare curata platforma si fara pop up uri inutile

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Ce e cu mizeria aia? Mai inai ma pun sa alerg butonul de play pe ecran, pe urma sa le rezolv puzzle-urile lor pentru AI. Lol, nu, merci.

Mike
Mike
3 years ago

Baga torrent boss acum gasesti si 4k. Iti recomand ” The White Tiger ” ca sa vezi care e viata de indian si cu cine ai de a face la concurenta pe job-uri.

0040
0040
3 years ago

La Les Miserables e mai bun ala din 98 decat mini seria tv din 2000 cu Gerard Depardieu? Atat mi-a placut Deparduieu, finalul din Les Miserables parca e facut pentru vocea lui… fata de ala cu englezoiul. Vazui aseara Zack Snyder’s Justice League 2021.4 ore are… 70% e fix ca ala din 2017, iar restul e o varza… au ajuns sa-l bage si pe Jesse Eisenberg tuns la chelie ca Lex Luthor… iar la final il introduc pe unul Martian Manhunter. Apare si Jocker intr-un vis de-al lui Batman, dar era ala atat de lache …. cred ca cel mai… Read more »

Livache
Livache
3 years ago

ia baga un ochi după ‘Locked Down’ (HBO)
e firav, dar bun pentru un popcorn de weekend 😉

https://www.imdb.com/title/tt13061914/

gabi
gabi
3 years ago

Sugestii:
Greyhound (2020)
Shot Caller (2017)
I Care a Lot (2020)

Stropic
Stropic
3 years ago

Subscriu la white tiger si i care a lot. 🙂