False descoperiri. Șampania scumpă de mii de ani

Știrea asta .

O vrăjeală cum că vai procurorii s-au înțepat că un club e de fapt club de noapte, cu pornografie și proxenetism de la faptul că e șampania prea scumpă. Păi, pe criteriul ăsta ar putea cere datele de contabilitate cu privire la preturile practicate și încasările pe șampanie și ar putea găsi toate cluburile de felul ăsta din țară în 1 săptămână.

De fapt, nu e nevoie. Pentru că procurorii le știu. Sau dacă nu le știu, le-ar putea afla de la polițiști . E aberant să crezi că un club cu activitate de felul ăsta poate să existe într-o urbe și poliția să nu afle de el. Poate dacă dorm toți beți cu anii.

Povestea e probabil alta, cu pont, iar ăia au fost arși ( poate sau poate nu pe bună dreptate ) pentru că au angajat o minoră, de 17 ani, care folosea o carte de identitate falsă , ca să pară de 18 ani. Ceea ce e de un cretinism feroce. Păi dacă unu îmi prezintă acte false cum pula mea pot eu să verific că o carte de identitate e veridică? Omul trebuie să își asume consecințele falsului folosit . E atât de simplu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
3 years ago

Aia n-or dat dreptul cuiva, sau ‘minora’ era a cui nu trebuia sa fie, sau ceva grangure n-o putut fute moka pe acolo cum o crezut, chestii din astea ‘normale’. Nimeni nu e atat de idiot sa creada ce zic aia de la politie/procuratura.