ING: Scuza mea să mă pot întoarce în Romulania

În cazul în care nu știați – poate nici nu vă interesează, dar vă spun eu oricum, în timp ce în România Ararat, cu Ciucă și care mai sunt , se trag de șireturi cum să mai pună restricții care să ajute să mai scază numărul de infectări la valul 4 – voi acolo în România îi spuneți #3, că n-ați învățat să numărați, aicișea pă Anglea, lumea se pregătește de relaxare de pe 28, că a scăzut ”eru”( R), infectările și numărul de morții și răniții mă-sii.

Totul bine doar că relaxarea e cu măsură, nu care cumva să plece careva în vacanță prin alte țări de paștele catolic și protestant, când au vacanță copiii ăstora, că IAR SE ÎNTORC INFECTAȚI și iar cu lockdown , cu pula mea. Evident că lumea are o părere subiectivă despre asta, în care mă includ, băga-mi-aș pula în restricțiile lor de handicapați.

Carevasăzică ai voie să ieși din țară doar dacă ai motiv întemeiat, cu declarație ( huh, ăștia au luat modelul de la români, lol ), nu te plimbi tu brambura de capul tău. Vacanța nu e motiv întemeiat, e interzisă!
Legea.

Prin urmare, na, lumea începe să găsească motive, o vizită la medic, eu mă uitam că știam pe cineva care se însoară, ce nu îmi plac mie alea, hai cu invitațiile mai repede, ce facem aici. Cică dacă minți amendă 5,000 de lire. Adică, dacă ai taxă de dat la stat 5,000 de lire , sau dacă nu ești rezident în UK poți să pleci. Nu faptul că am eu casă și colo și colo nu merge, futu-i în freză, îmi trebuie mai mult.

Și a venit ING, banca mea de sufletu’ și cristoșii morților mă-sii, că mă chinui să mut niște bani de ceva vreme, să-mi dea o mână de ajutor. Cam ca o perversă de pe Târgu Ocna, așa.

I-auz, din mailul de la ei:

Mă roagă să fac un drum până în fabulosul cartier Titan, la ei la birău, pă fizic așa, ca să completez un formular de actualizare date alături de colegii lor, în calitate de reprezentant legal al SRL-ului meu.

Bă, nu știu cum să zic, dar mie ăsta mi se pare un motiv întemeiat, că am angajați de plătit, ălea. Nu se poate altfel.

Initial voiam să-i sun, să-i înjur și să le propun o rezolvare de la distanță, dar cine sunt eu să comentez politicile băncilor, băi? Cred că trebuie să dau curs acestei solicitări, e musai necesar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
3 years ago

Daca tot faci tranzactii de 100k ai devenit suspect in plus angajatii aia trebuie sa-si justifice si ei prezenta la birou si nu remote.

Manowar
Manowar
3 years ago

Au Parliament Aqua Blue in Titan, boss? 🙂

Webby
3 years ago

Au si in aeroport acum.

Unde, la Carfuru’ ala de la parter, la Sosiri?