Una cu piesa mometului

Pentru ce melodie se vrea, nu-i rea deloc. Cand eram eu copil stiam despre Loredana Groza ca e o cântăreață care era asemănată cu Madonna ( de România, nah) și cam urma stilul, nu mi s-a părut la vremea aia că-și caută delimiatarea de la a fi privită drept o copie de star. În fine, probabil că femeia și-a găsit cândva maturitatea și propriul stihl, habar n-am, nu mă privește, însă muzica ei conține surse de inspirație diverse și chiar ceea ce azi se cheamă ”apropriere”.

Melodia e un colaj / mozaic / ghiveci/ carcalete – iti poti alege termenul in functie de cum iti place si dacă vrei s-o privești apreciativ sau critic.

Faptul că participa la piesă ”prea” mulți maneliști e simbolic, per se – ia uite Loredana a cântat cu toți de la ăl mai bătrân la ăl mai tânăr.

Altfel, colajele de genul ăsta cu mulți de ”X” în dreptul artiștilor , observ să se poartă .

Ca fin degustător de manele chiar apreciez melodia asta cu de toate – frumos, elegant,feri, feri, feri-fericire brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Chiar ma binedispune.

5 Replies to “Una cu piesa mometului”

  1. Melodia ca melodia, na, o manea ca oricare alta, dar videoclipul acela :)))) cu mai putin simt al ridicolului decat videoclipurile din anii 90.

  2. Nu-ntelegi tu arta. Aka colectia de kitch-uri si clisee culturale pentru mase, care apar in videoclip.
    Eu cand am vazut carpeta cu rapirea din serai si aia cu tigri bengalezi si colectia de bling din vestimentatie, am inteles mesajul : Atââât!
    Si nu e o manea ca oricare alta – e una mai buna decat grosul manelelor.

  3. “a tras de” la mine la tara inseamna hartuire sexuala cu tenta de viol 🙂 Nu cred ca asa s-au desfasurat lucrurile, dar cred ca a avut o idee buna.

    Nu sunt la curent cu relatiile de amicitie intre manelisti, sa-mi dau seama de fineturi din astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.