Una cu piesa mometului

Pentru ce melodie se vrea, nu-i rea deloc. Cand eram eu copil stiam despre Loredana Groza ca e o cântăreață care era asemănată cu Madonna ( de România, nah) și cam urma stilul, nu mi s-a părut la vremea aia că-și caută delimiatarea de la a fi privită drept o copie de star. În fine, probabil că femeia și-a găsit cândva maturitatea și propriul stihl, habar n-am, nu mă privește, însă muzica ei conține surse de inspirație diverse și chiar ceea ce azi se cheamă ”apropriere”.

Melodia e un colaj / mozaic / ghiveci/ carcalete – iti poti alege termenul in functie de cum iti place si dacă vrei s-o privești apreciativ sau critic.

Faptul că participa la piesă ”prea” mulți maneliști e simbolic, per se – ia uite Loredana a cântat cu toți de la ăl mai bătrân la ăl mai tânăr.

Altfel, colajele de genul ăsta cu mulți de ”X” în dreptul artiștilor , observ să se poartă .

Ca fin degustător de manele chiar apreciez melodia asta cu de toate – frumos, elegant,feri, feri, feri-fericire brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Chiar ma binedispune.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
2 years ago

Parca as fi vazut cum incepe un jaf de film indian.

Stropic
Stropic
2 years ago

Melodia ca melodia, na, o manea ca oricare alta, dar videoclipul acela :)))) cu mai putin simt al ridicolului decat videoclipurile din anii 90.

0040
0040
2 years ago

Costi Costitza a tras de Loredana, nu invers.
https://alephnews.ro/entertainment/cum-a-convins-o-costi-ionita-pe-loredana-groza-sa-cante-cu-9-manelisti-si-de-ce-nu-a-participat-si-adi-minune-fara-hate-nu-ai-succes/

Iti cam dadeai seama de asta din faptul ca nu apare si Minune pe acolo, cica nu se are bine cu Costitza.