Revolut: rediscutarea unor termeni

A venit cândva dzâua cănii să-mi verifice domnii și contul de business de la firma din UK, pe ăla din România l-au verificat deja de două ori. Că să le dau acte, că să pula mea. Le-am dat!

Că nu văd ei bine sursa veniturilor mele ( chiori!), deși scrie pe facturi ce și cum și puteau vedea încasări prin conturi. Că nu și nu, ei nu văd, să le dau eu dom’ne contracte și timesheets din care să rezulte modelul meu de business.

Zic, hopa, până aici …

…că n-am nevoie de căcații ăștia, că eu mai am cont și la altă bancă, care nu mă fute atâta.

Și le-am spus fix așa : Că nu vreau și că dacă nu le convine să-mi închidă contul imediat, le dau alt cont unde să-mi puie banii, că n-am timp de vrăjelile lor, că n-au ei de ce să afle de contractele mele.

Nu le-a convenit, s-au făcut că n-au înțeles, că ei respectă, domne, GDPR-ul și informațiile mele sunt în siguranță la ei.

Normal că am luat foc mai tare, adică cum adică, în siguranță la ei. Le-am spus că-s handicapați și că mă doare în pulă de GDPR-ul lor, eu nu vreau să le dau LOR informațiile ăstea ….

-Că domne, că stați așa, că in Terms and Conditions scrie CLAR că noi putem solicita…

-Pula să mi-o sugeți, aia puteți solicita! N-auziți să închideți contul imediat, dacă nu respectă termenele și condițiile, ce pula mea vreți mai mult? Haida, închideți imediat că vă piș în cur.

Că nu, că au verificat ei și că e OK, n-au închis. Aaaa, i-auzi, pula mea. Deci așa merge, nu?

Carevasăzică dacă nu mă mai comport eu ca un sarak să mă milogesc la ei, ci le trântesc pula-n fălci când se cacă pe ei aiurea, se pare că reacționează. Bun așa, că știu.

Prin urmare rămâne cum am stabilit. Revolut e bun, dar nu depozitați neapărat sume mari la ei, ca să nu suferiți voi când fac ei pula mare, să fiți în poziția de a le tăia macaroana imediat și să le dați indicații clare s-o facă, când se cacă pe ei. Merge mai bine decât orice milogeli cu drepturile tale de client și amenințări și pula mea.

Le iei ma-ul când le spui să închiză contul, dacă nu le convine. Amuzant, am avut situația asta cu Telekom banking acum multă vreme. Ăia mi-au blocat un transfer au dat-o pe T&C le-am spus scurt la telefon: ”Gura! Nu vă convine, returnați banii către expeditor imediat și închideți contul!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Cand zici Nium înseamnă ca ii dai o muie lui Revolut!

0040
0040
2 years ago

Da de scos cripto e bun ala? Ca vad ca revolut n-are wallet. Sau n-am gasit eu la mine…