#247hometesting & RapidityDX – încă 2 provideri de teste PCR (ziua 2 si 8) din UK

Că dacă călătoresc zic să dau informații despre aceasta.

În mai, ca urmare a eșecului întâmpinat de soție când a ales kitul de test de la Randox, că era la ofertă a Wizz, am ales și eu pe alții #247hometesting. Ăștia au fost cât de cât ( în comparație cu ăilalți de până acum) OK și s-au mai ieftinit.

În mai eu am plătit 240 de lire pe kitul de ziua 2, ziua 8 și ziua 5 ( test to release). Acuma l-au lăsat la 200 de liroaice.

Am comandat kitul joi și a venit luni – apropo de care, daca călătoriți în afara UK, pentru întoarcere comandați-vă acasă kitul cu ceva timp înainte, că nu vine ”mâine”. Avea intrucțiuni destul de clare cu ce e de făcut, îți bagi bățul ăla în cur, apoi în gură, mesteci, scuipi pe el, etc – știți voi treaba.
Marți era ziua 2, am făcut testul , l-a dus soția la cutia poștală, că spre deosebire de Randox, ăștia lucreaza cu poșta, îți trimit în pachet și două ”ambalaje de expediere speciale pentru serviciul de tipul ăsta. A ajuns testul la ei în ziua trei, dar au confirmat primirea în aplicația lor abia în ziua 4, seara, iar în ziua 5 a venit rezultatul. Cam tango. I-am sunat să-i întreb de sănătate, pula răspuns, îți dai seama.

Testul de ziua 5, însă, l-au primit în ziua 6, iar în ziua 7 ( Sfânta Duminică) mi-au dat rezultatul; eram liber. Eu eram liber de mai de… dar să nu insistăm pe temă, că aicea respectăm legea, nu ne jucăm.

Testul de ziua 8 a ajuns în ziua 9, în ziua 10 rezultatul . Meh, oarecum OK.

Când m-am înturnat în iunie, dacă voiam servicii OK puteam să-i aleg tot pe ei, dar nu ieftiniseră, iar de data asta nu mai aveam nevoie de servicii bune, ci de servicii ieftine. Și am cumpărat nu cel mai ieftin test dar printre cele mai.

De pe lista aprobată a guvernului – să ne înțelegem, că nu-i iau eu așa la bulan. Deci guvernul să se descurce cu ei, că pe mine mă doare în pulă, eu îmi fac datoria, dau banii ca Guță, aștept serviciile garantate.

Aici e 99 de lire, dar daca vrei test to release fu mai scump , la RapidityDX. Dar nu mai scump decât la #247hometesting – 158 de lire.

Atâta că am dat eu banii vineri și pula. Scriu asta miercuri și încă nu m-a deranjat nimeni cu testul. Mă toot sună ăia de la NHS să mă întrebe dacă a venit, le spun că nu, mă doare în pulă – îmi fac treaba , îi sun pe ăia, le dau mailuri, peste vreo 2 luni am să îi reclamez și la ombudsman să-mi iau banii înapoi, că pe mine mă doare în pulă de rezultate, ca vaccinat, îmi fac datoria legală și muie. Ăștia de la NHS au zis să mă programez la testele oferite de stat daca nu primesc rezultatul. Să facem pe banii statului, dacă pe banii mei nu se poate, că tre’ să-i fure cineva. Că se vede treaba că și pe la ăștia prin țară tot parandărătul e la putere și vrăjeala, mai ceva ca prin România.

Bă, în România nu e treaba asta cu teste prin poștă – una la mână, că nu au încredere în romulani să se testeze singuri, iar a doua că Poșta Română nu există. Dar nu ai chestii din astea cu lista aprobată de guvern și pula mea. Te duci la clinică și îți faci testul și merge.

Eu mi-am făcut la unii Sante, în Vâlcea și nu-i recomand sau ceva, dar doamnele care lucrează acolo sunt extraordinare, un pic mai politicoase și mai atente decât mult lăudații ăștia din UK – mă piș pe ei , am fost la un test urgent înainte să plec în România, singura tanti care s-a purtat chiar atent era o asistentă ( poloneză după accent și numele de pe halat), pizda de la recepție și cu încă unul care părea să fie medic p-acolo ( aveau nume de enleji, fețe – hai să nu zic, că mă ia lumea de rasist), niște gunoaie, i-aș fi dat afară ieri, dacă lucrau pentru mine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Dedu
Dedu
2 years ago

Co’e ai fost la AquaCozia pe 2iun?

xc47
xc47
2 years ago

Totuși, parcă mult prea deamupulea e treaba în UK.