Vignetă de Bulgaria online: digitoll vs. bg-vignette

”Trebuie” să duc copiii la mare în curând c-au fost cuminți, pupa-i-ar tata, și mergem în Bulgaria pentru că e pe sărăkie, am cumpărat casă, trebuie s-o renovez, dar mai ales că-mi place acolo, închiriat o vilă(cred ca e vilă, din ce scrie în rezervare, lol), mergem în familie, dar vă plictisesc eu altă dată cu detaliile ăstea.

Și zic că hai să iau și vignetă să nu mai pierd timpul când trec granița să stau la coadă ca toți proștii; aia n-au schimbat, e futere. Iau online și gata.

Dau pe google, găsesc primul rezultat bg-vignette.com – zic foarte bun, scris în românește, ca la proști, bag datele acolo și mă gândesc – bă, o fi OK site-ul să cumpăr de la ei? ( e ok, nu-i asta o problemă, mi-am adus aminte că mi l-a recomandat cineva care a cumpărat de la ei). Zic hai să văd unde pot verifica vigneta asta, ca să fiu sigur că e bună, nu musai de bani, că e ieftină.

Deși , parcă îmi aduceam aminte că a fost mai ieftină ultima dată când am mers acolo ( 2019). Eh, or fi scumpit-o.

După asta mi-a atras atentia faptul ca site-ul iti ofera posibilitatea de anulare a vignetei, in caz de neîncepere a calatoriei, sa zicem in caz de covid sau alte doamne ferește-uri.

Care posibilitate costa mai mult decat vigneta in sine. Bă, dă-o în pula mea, zic – ce e cu vrăjeala asta?

Caut și găsesc că poți verifica validitatea ei pe https://www.digitoll.bg/

Și poți să și cumperi. Și costă 15 leva, cât îmi aduceam și eu aminte. Nu mai știam cât e o leva d-asta, dar am dat pe xe.com și m-am lămurit că 37 de lei – mărunțiș. Bine eu plăteam 10 euro sau 50 de lei, că am zis că n-aveau ăia rest. Dar totuși 62… În fine, nu suma în sine e problema, ci ce face SEO din om, băi nene.

Deci dacă așa merge cu SEO hai să facem altfel.

Ca să cumperi

Vignetă de Bulgaria la pret corect intră pe digitoll.bg – 15 leva.

Nu sunt afiliat în niciun fel cu digitoll.bg, nu primesc niciun comision și nu am fost sponsorizat în vreun fel sa le promovez site-ul.

Nici nu am nimic impotriva folosirii bg-vignette.com, presupun ca au o afacere legitimă, își promovează site-ul pentru a apărea primul în lista de rezultate și își exploatează clienții cărora nu le pasă că ar putea cumpăra serviciul mai ieftin, așa cum și trebuie. Proștii trebuie exploatați.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
cma
cma
2 years ago

eu de aici https://www.bgtoll.bg/ am luat in 2019 si 2020,
cum impresia ca asta e site-ul oficial – am ajuns la el de pe mae la noi sau ministerul transporturilor la ei (ceva de genul)