#labulgari -2021: Therma ECO Village

In ultimii 5 ani, doar anul trecut nu am fost la bulgari cu copiii. Și nu am ținut musai și mereu neapărat să mergem aci, dar copilul cel mare își fute câte o vacanță cu școala taman când putem să ne luăm și noi concediu sau ceva și ne împarte sezonul de nu prea mai ai cum altfel. . Și acum la fel, că voia să meargă anul trecut

Mai puțin în 2019 când aveam treabă să vindem apartamentul și rămăsese vara cam scurtă din pricină de mai multe motive. Și pentru 2020 avea ceva cu foștii colegi din România nu știu unde și s-a reportat.

Până la urmă e problema lor, in fine.

Lăsând asta la o parte mie mi se cam pare OK la ăștia. Fac tracking la asta tot din 2016 și am fost mulțumit atunci și de hotelul Gergana, deși nu cred că aș mai merge acolo acum. Alte fițe, alte crăci in nas.

In rest am mers doar într-un singur loc la Long Beach, că a fost bine. Și anul ăsta tot acolo mergeam dar mi-a fost frică că mă aleargă mama soției pe plajă dacă aude că mergem tot la ăia.

Așa că am căutat și eu pe alții. Am rezervat mai întâi la unii cu ceva club de golf ( nu , nu joc eu de astea, dar îmi place că sunt de obicei bine întreținute și au iarbă multă ). După aia am anulat că a zis soția că e plaja de parte . Aici e la 300 de metri.

Complexul Therma ECO Village e in Kranevo, între Albena și Nisipurile de Aur.

Am rezervat eu o vilă și am și plătit ( să fie mai ieftin ) prin booking.com.

Una ca asta .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments