Caut banca pentru business cu token fizic

ING a schimbat platforma software pentru conturile de business. Nu pot sa zic ca-i rea sau bună, că n-am folosit-o de-ajuns, dar, în principiu, merge, deci n-am plângeri nici pretenții mari.

O pretenție majoră tot am, iar aceea nu mai este îndeplinită : token fizic.

Nu vreau SMS, token virtual sub formă de aplicație de telefon mobil, nimic. TOKEN FIZIC, ING, atâta vreau.

Nu mai au, nu mai merge.

N-am ce să zic, banca lor, soluția lor, decât că eu îmi caut alta. Care mai știți, care mai cunoașteți sunt oarecum deschis la soluții mai puțin BCR/BRD, că la BRD am cont pe PF, la BCR a avut soția, un pic cam oribil, mai oribil decât la ING.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Redoo
2 years ago

Vezi la Unicredit. Soția are cont la ei și chiar acum un an și ceva i-au înlocuit tokenul că avea unu cam cat motorola startac, cred ca era cel initial de la deschiderea contului :))

un domn
un domn
2 years ago

Servus
Studiaza si serviciile CEC. Ai citit bine, CEC. Fara reclama, fara pretentii.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Merci. Mă uit. La UniCredit am avut cont și mi s-au părut lipsiți de profesionalism angajații lor și ( pe vremea aia – 2012, demult ce-i drept ) cam aveai nevoie de interacțiune cu ei.
La CEC știu că erau în urma rău cu tehnologia și am și un dinte împotriva lor, altfel aveau angajați oarecum ok, tot așa , acum multi ani. Și-au revenit? Poți să lucrezi totul din online banking , fără să mergi la ghișeu?

Paul
Paul
2 years ago

La CEC am pe PF token fizic din acela subțire ca un card bancar.
Nu știu dacă dau și pe firmă. Te descurci tu cu aplicația lor.

L
L
2 years ago

Eu am cont de firma la Raiffeisen, am token fizic. Dar mai nou îmi vine notificare pe aplicația de token din telefon cînd fac plăți cu cardul de firma (sau din online banking ul de firmă). Cred ca e din cauza ca și contul personal și cel de firma sînt legate de același număr de telefon. Pot face toate operațiunile și cu tokenul fizic, și cu cel din tel. Întreabă dacă mai dau și token fizic, dacă preferi asa.

gabi
gabi
2 years ago

Mie nu mi-a plăcut deloc UniCredit iar Raiffeisen nici atât. Banca Transilvania mi se pare mai intuitivă iar platforma se mișcă foarte bine (Sistemul integrat Exadata Database Machine de la Oracle)