Ziua fără internet

Zile, da-n fine.

Aveți aici un alt mare secret, de care vă puteți bucura.

In timp ce veneam din Bulgaria oțărât și hotărât să fac baie in aerul cont de acasă și să urc poze filme și alte alea pe net, observ brutal că nu îmi pot porni aerul condiționat de la distanță că e offline .

Eh, s-o fi stricat ceva și pe la internet, o să îl repar și pe  e ăla fir-ar mama lui, că m-am saturat de reparat chestii .

Acasă aflu că în timp ce eu mă bucuram de cele 39 de grade nemijlocite de AC acasă plouase puțin, cu tunete , fulgere  și rachete anti grindină.

Și s-a spart țeava de net. Am sunat la erdeesh au luat aia la cunoștință că sunt pe vechea infrastructură a Akta și eu că ei tot vor să te conectezi  pe dial up din windows că nu oferă suport pentru routere. In fine, au zis că rezolvă luni, că duminica e zi sfântă de la Dumnezeu, nu se lucrează.

Eram eu un pic ofuscat pe situație dar mi-am găsit de lucru. Copilul a suferit un pic fără YouTube și alte mizerii după care s-a plictisit. Și în plictiseala lui a venit și mi-a zis că vrea să facă matematică, să îi dau operații matematice, că ea se plictisește și vrea să facă matematică.

Care altfel voia doar entertainment. Hopa.

Timp în care eu am plecat la un pește, adică să mă întâlnesc cu doi prieteni.

Peștele e ca lipiciul din OSB, că oricum nu l-am văzut. Doar ne adună la un loc.

N-am prins nimic, de-abia am văzut o ciupitură anemică, m-au alergat țânțarii și era o căldură de mirosea balta a ciorbă de pește. Și mă uitam lung cum soarele s-a topit în Olt.

Ce Santorini , ce Taj Mahal, băi – Oltul are apusuri mai mișto.

Revenind, luni s-a cu internetul , dar nu i-am spus și copilului. Mai două mutari de heroes , mai o matematică, mai un colorat, ce mai, de acum încolo , o dată pe săptămână sau ceva , vom avea ziua fără internet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Paul
Paul
2 years ago

Dacă află copilul sigur nu vei avea parte de un azil mișto 😀

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Cred că oricum voi avea parte de un azil mișto că e unul în comună și îmi permit să îl platesc, dacă nu îmi fură copiii pensia..