Carte de identitate cu cip

S-a dat drumul pe 1 august la buletinele alea noi cu cip. S-a dat lege!

Și-a schimbat un prieten cartea de identitate.  A cerut cu cip.  A primit tot din ăla vechi, că “n-avem plastic din ăla cu cip”.

Aici în provincie e mai greu. E ok, nici la București nu au. 

Dar când ?

Nu știm, la anu’.

Și la mulți ani. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ronnie
Ronnie
2 years ago

pfff sper sa se rezolve pana in octombrie cand trebuie sa imi scot altu’ nou. ar putea sa faca parteneriat cu niste banci, ca astia mereu au plastic cu cip la indemana

Stropic
Stropic
2 years ago

Eu am citit ca sunt in teste la cluj si au anuntat fix asa, ca la anul aduc peste tot.

Nu mi se pare o idee rea sa faca teste intr-un singur loc ca sa nu iasa harababura (si mai mare). Ca probleme prevad ca tot vor fi. :)))))

Adrian Bolocan
2 years ago

Sper că voi avea ocazia să îl schimb curând, chiar dacă actualul are doar un an vechime. Și dacă se poate cu cip, cu cip îl voi cere.

ld
ld
2 years ago

Unii vor cip in card sa nu fie cipul din vaccin singur. Alții nu au nevoie de vaccinuri sau cipuri in drac…

0040
0040
2 years ago

Criza globala de cipuri care s-a preconizat de pe vremea cand un GPU ajunsese juma de rinichi… a lovit in PC&laptopuri, apoi in smartphones, apoi in industria auto…acum si in buletinele cu cip. Te pomenesti ca nici in vaccin n-au mai ajuns nano cipurile, ca tot am un coleg cu delta infectat dupa ce avea full Pfizer… E mana lui Trump aici. Inca de prin 2018 cand le-a interzis chinezilor sa mai cumpere cipuri Qualcomm. Bideu continua razboiul lui Trump https://www.lowyinstitute.org/the-interpreter/when-chips-are-down-biden-s-semiconductor-war Doar ca Ceaina i-a mirosit si investeste masiv in productia de cipuri acum, plus cumpara tot ce se poate… Read more »