Pandemie: Să ne prefacem că nu-i nimic și două beri, vă rog

Întors în UK am făcut și trimis testele de ziua 2, îngrijorat că statului britanicesc i-ar păsa poate de legile lui și m-ar pedepsi întru amendă, dacă nu. 250 de lire aruncate pe geam . Ajuns in țară, mai purta șoferul de taxi mască pe bot și noi la el în taxi, rămânând astfel cu impresia că se poartă mască.

La prima tură în supermarket au început îndoielile. Mă, cum vine asta, graficul parcă nu arată chiar relaxare.

Cazuri să tot fie la 25,000 pe zi, iar morți la 150 de bucăți .

Nu e de stat în casă , ne-am împrietenit cu doamna cu coasa, dar parcă nici n-ar fi vremea să ne scuipăm in gură.

Părerea mea.

Legea acilișea zice că nu mai e obligatoriu să poarte lumea mască în nicio situație. Se vede treaba că funcționează, cazurile cresc.

Desigur guvernul recomandă. Recomandă pe pizda mă-sii, am fost aseară la zerodegrees, barul unde merg cel mai des. Personalul nu purta mască, în locul unde bem noi de obicei era un fel de petrecere , discotecă , nu știu exact ce , dar un grup de tineri ( vreo 100 așa) erau adunați la distanța socială la care nu-ți mai poți ține curul in siguranță de pulele vecinilor , fără măști , normal și petreceau. Ne-am retras într-un colț dintr-un separeu din spate, unde era liber și mă gândeam.

Pe de-o parte ăștia au memoria unui pește. Au uitat că au stat toamna trecută la zăbrele. Nu iau seama că vaccinul pizdii are și el succes limitat, e cam zeamă.

Pe de altă parte, dacă aș fi fost tânăr aș fi zis la fel – moarte boșorogilor, am să-mi iau limba in gură cu toată lumeaaaa…

Fiind un boșorog însurat și cu copii pe nota de plată, m-am uitat in paharul meu.

Au inventat ăștia beri noi.

Din ce e acolo a comandat soția una mică de caìse, că cică avea gust ca aia din sezonul primăvară vară de Mango. Nu mi se pare. Dar bunicică, de vară.

Am comandat eu ceva Intensified nouances. Băi, pișoalcă de “trei jumate” cum se vede pe foaie, bei o pintă, te piși două, dar nu rea la gust.

După care soția și-a luat o imitație de bere germană weizen, care, după părerea mea asta e, cam imitație.

Iar eu am luat una mică d-aia tare, că așa scrie acolo să începi ușor – asta e a mai bună, arome intense merge cu ceva sărat, eventual, dar dacă bei lipsit de atenție dă cu tine de pământ de nu te vezi.

O să bag niste poze pă instagramă să le fac ăstora reclamă gratis, nu de alta , dar sunt independenți, au deschis și ei în 4 orașe. Acu, în Cardiff, Bristol și mai nu știu unde.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 years ago

Tu nu esti vaccinat? :))) de ce tot mai faci teste?

Manowar
2 years ago

Stai linistit, e inca nitel cald. Stai sa vina macar Octombrie sau Noiembrie, cand se interneaza lumea pentru adapost si potol, sa vezi atunci cum ne trimit astia la hibernare, doamne-ajuta.