Gata, ATI ocupat toate locurile?

Aveți in feat o mască cu motive românești: ”nu vreau”, ”știu eu mai bine”, ”nu fac eu ce mi se spune”, ”liberte” -eh ăsta e francez, dar nu contează.

N-ajunsei bine pă UK și se și umplură paturile la ATI. Viteji români, sau măcar iuți la mânie.

Când plecai eu era petrecere, voie bună și dezmăț peste tot, în două săptămâni 1000 de paturi.

Păi nu era vorba că ne luăm fiecare foaia de vaccin la chiuvetă și-i facem pe fraieri, că nu are ce să se întâmple, vaccinul nu e bun, iar covidenia e vrăjeală?

Ce plm făcurăți acuma? Iar scenariu roșu, iar cu restricții? Nu era vorba că ”nu ne mai bagă ăștia în casă pe noi?” Atâta s-a putut?

Nu-i bai, așa e bine – să se aleagă. Dacă mor mai mulți vaccinați, o să le treacă figurile ăstea cu cipuri 5G. Dacă mor aleatoriu, e OK, democratic se joacă în continuare cu liberul arbitru al fiecăruia, că-i limpede că vaccinul nu face diferențele cum trebuie. Așteptăm versiunea 2.0 și jucăm repriza a 5-a pe ăla.

Dacă mor mai mult drepții cetățeni neîntinați cu vaccin, ghinion, pula mea, mai dispare din opoziție, or să câștige meciul ăștia cu cipurile. CSF, NCSF.

Să ne fie într-un ceas bun, din ăla care arată 98%SpO2, dacă nu, din ălălalt care arată presiunea de O2 la inturbare.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Buruc
Buruc
2 years ago

UK are 40k de cazuri zilnic de vreo 2 luni, nici nu scade nici nu creste. Bizar cum la romales 70% nevaccinati “la un semn, deschisa i calea” si cum s a terminat vacanta a reinceput pandemia.

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Portugalia…nu aveți dreptul să ieșiți că Covid. Singurii norocoși eu și comandantul că plecam acasă. Si pentru asta o mie de hârtii. In mintea noastră ne gândeam că e pustiu prin orașe cak cum a fost pa inceputul lui 2020 după cum scria pron hârtii și după cerințele lor. Și intrăm in Aveiro. Era sâmbătă și ăia erau pe ” la bamba”. Nici măcar o urma de mască, aceau ceva râu prin centru pe care se dădeau cu niste gondole împachetați precum sardinele. Efectiv l-au apucat dracii in pe comandant cand a văzut cum și-au bătut pula de noi și… Read more »

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Îl așteaptă în sensul că e deja internat și stau pregătiți cu tubul, sau așteaptă încă să ajungă unul vaccinat in spital?

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Nu au ajuns sa intubeze vaccinați. Au fost si vaccinati, dar puțini și au avut parte doar de tratament.