UK e privilegiată la iphone 13, aparent

Din păcate e mai greu cu apa și cu combustibilul, dar nu contează.

Am citit în fugă articolul de la Radu în care zice ceva cum că în România nu se știe când se va putea (pre)comanda ultimul model de iphone și că la străini au ajuns deja, că România nu ar fi în primele țări unde se aduce, etc.

Nu-mi pasă prea tare, dar m-am uitat să văd dacă în UK chiar pot sp comand drăcia și se pare că da, relativ simplu și ar veni la început de octombrie. Nu e instant, dar la ce probleme are UK-ul cu aprovizionarea de alte produse, am stat luni după un laptop, chiar mă surprinde. Cred că e din cauză că ăștia sunt mai pe bogăție și comandă iphoane fără număr pentru orice clasă socială, în timp ce în România e telefon doar pentru bogaț’, pentru oameni cu stare și dare de mână, cum ar zice o știre pe ProsTV.

Dacă tot m-am uitat, am zis să vad și ce-au adus ei la gen . 13 . Băi, arată bine. S-au întors, după părerea mea, la designul de la iphone 4, care mie mi-a plăcut cel mai mult, probabil pentru că am avut 4S, habar n-am.

Chiar pare că au făcut un telefon OK de data asta. Tot nu o să-mi cumpăr unul, în primul rând pentru că ăsta pe care îl am încă merge OK+, dar pare ca e ce trebuie. Tot nu-s fan caști fără fir, probabil că aș folosi ca săracii căștile pe USB-C sau ce dracu port de încărcare mai au ăștia că am înțeles că acum și încărcarea se poate wireless ( nici aia nu mă interesează), dar văd că au mai pus un pic la baterie, l-au făcut dual SIM, de la 12 încoace pare să fie ce trebuie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 years ago

Daaaa, asta da problema, sa nu poti cumpara ultimul model decat peste o luna, groaznic. :)))

Evident, acolo e piata, in Romania se vinde putin. Plus, daca nu ma insel, in celelalte tari au programul ala de upgrade pt apple – gen dai telefonul vechi si nu stiu ce plata lunara si ai mereu cel mai nou model. 😀 worth it! :)))

Stropic
Stropic
2 years ago

Ai uitat de taxa lunara. 😀 care porneste de la 35$ pe luna, am cautat de curiozitate acum, si poate creste in functie de niste criterii. Tre sa cotizezi minim 12 luni ca sa faci rocada asta, deci mai dai macar vreo 400 si ceva de dolari si acolo, asta doar ca sa fii in program, in afara de ce platesti ca diferenta dupa ce le dai telefonul vechi. Nu e deci mult mai ieftin, dar da, cred ca se merita, DACA tii musai sa ai ultimul model mereu. In programul asta ai inclus si apple care ( o asigurare… Read more »

0040
0040
2 years ago

13 ala simplu are 3420mAh si 13 Pro Max 4373mAh. Nu rupe gura targului.

Am acum o sapuniera cu 5000 mAh si nici aia nu tine o zi daca iesi pe la munte, mai faci si 2-3 poze pe acolo…

Iar camera de 12mp in 2021…. pana si telefoanele de 5 ori mai ieftine au trecut la 64mp.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Cu accent pe Săpunieră! De aia nu ține o zi dacă ieși la munte ( printre altele, deși sunt și telefoane care țin mai mult ) . Când o să ai telefon cu baterie de 5000 și-mi și mie. Asus a vândut ZenFone 6 cu baterie “rated” la 5Ah. Dar măsurat avea 4850mAh al meu, iar pe baterie la unele device-uri scrie clar 4700Ah, că cam atâtea e garantat. Și ținea mai mult de o zi cu tot ce aruncam la el, până să actualizeze google serviciul de localizare cu covid shit. De atunci , nu. Trebuie să dezactivez localizarea… Read more »

0040
0040
2 years ago

Am pus si eu ceva device check soft pe el si cica bateria e de 4860 mAh. E vorba de un Samsung A72. Da, stiu ca nu megapixelii sunt totul, dar uneori conteaza. Cel putin pe senzorii non qBayer. A72 are 64mp, dar e senzor d-ala de kkt qBayer, care nu a fost intentionat ever sa faca poze full size. (https://www.gsmarena.com/quad_bayer_sensors_explained-news-37459.php ), cred ca asa si Asus 48mp al tau. Am vazut si eu cum 40mp de pe Nokia808 din 2012 se pisa cu bolta pe 64mp din 2021. Cu atat mai mult un senzor de DSLR. Dar totusi, daca… Read more »

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Da, e acelasi tip de senzor. Am vazut si eu cum 40mp de pe Nokia808 din 2012 se pisa cu bolta pe 64mp din 2021. Cred ca iti aduci aminte gresit. In 2012, da telefonul ala facea poze ca lumea, am avut unul in mana prin 2015 si chiar si atunci era cam imbatabil LA UNELE ASPECTE. Acum nu mai e la nimic. Adica la poze cu expunere mica – luminozitate foarte buna – cele mai bune detalii si paleta de culori destul de aproape de natural. Fara figuri cu HDR, daca aveai scene cu iluminare diferita iese un cacat,… Read more »