Cum mi-am dat seama că vaccinul de COVID e radioactiv. Secretul e în bradul de Crăciun

Titlul e fără îndoială un click-bait, că simt nevoia să atrag niște idioți cu care pe urmă trebuie să mă descurc prin spam, dar nu puteam rata ocazia de sezon.

Dacă iei un brad tăiat din pădure să-l faci pom de Crăciun o să te coste câteva sute de lei efortul să-l duci la gunoi și pe toți vreo două guri de oxigen lipsă din pădurile care și-așa se subțiază.

Dacă cumperi unul de plastic, o să coste mai mult un pic, îl poți folosi de mai multe ori, dar creezi niște deșeuri.

Ne oprim un pic pă partea asta, ca s-o luăm pe cealaltă.

Dacă arzi deșeuri la Sintești ca un bo$$, de se vede din spațiu, primești o amendă barosană, de 30,000 de lei.

Dacă ești prins, că se vede din spațiu, dar nu neapărat și din București, în București e de obicei ceață totală nu se vede nimic.

Pe de altă parte, dacă ești un centru de vaccinare malevolent, să zicem ăla de la Palatul Copiilor din București, și îți trece prin cap ideea odioasă de a face un brad de Crăciun din flacoane goale de vaccinuri , uite, unul ca ăsta, vei fi corect pedepsit cu amenzi de 90,000 de lei.

Un brad e implicit periculos că por să-i cadă țepii și să te înțepi , în ei, dar nu numai tu, poate alți oameni care trec pe drumul pe unde l-a dus tu acasă, sau la locul de expunere. Dar na, nu chiar așa periculos că până acum n-am auzit că a murit cineva înțepat de un ac de brad.

Dacă bradul e din flacoane de sticlă e ceva mai periculos, că se pot sparge, astea. Dar tot așa , rar și raza de risc e limitată la persoanele din proximitate.

Bă, dar dacă vorbim de flacoane de deșeuri medicale e clară treaba. În flacoanele ălea au fost vaccinuri. Ai putea crede că pericolul poate să vină din faptul că poate au intract în contact cu oamenii vaccinați ( deși nu ar trebui, dar să zicem că e prin proxy, prin mănușile asistenților ) și cu asistenții medicali și la numărul ăla mare de flacoane ai adus împreună urme biologice de la un număr foarte mare de persoane, care urme pot fi virusuri și bacterii, inclusiv COVID.

Deci nu e chiar sigur să lingi bradul ăla, că în câteva ore virusul ar trebui sa dispară. Ai putea crede că riscul crește geometric că oamenii ăia pot îmbolnăvi pe alții. Dar nu fiți furați de peisaj numărul ăsta de oameni nu are cum să depășească numărul de oameni afectați cu siguranță și demonstrat , mai mulți oameni, câteva milioane, deci trebuie că problema trebuie să fie în altă parte, că eu cred că amenzile sunt date cu responsabilitate.

Deci știe garda de mediu ceva, trebuie că vaccinurile ălea sunt foarte periculoase, ar fi nevoie de ceva substanțe radioactive care să acționeze pe o distanță mai mare decât focurile din Sintești, de vreo 3 ori mai mare. Fără îndoială că și la Pitești au fost oamenii afectați de flacăra violet din deșeurile ălea.

Vorbind mai serios, de absolut fiecare dată când ajung în București sau adiacent ( la aeroport, că acolo am eu treabă) pe la oricare capăt al orașului , băi PUTE de te trăznește.

Ultima dată am trecut pe centură pe la 3 dimineața și aproape mi-am golit mațele pe volan, nu glumesc. Sunt curios ăia cu gunoaiele de acolo ce amenzi primesc ZILNIC, că zilnic pute, la orice oră.

Că dacă nu primesc niciuna fie vaccinurile ăstea sunt cu plutoniu, dar nu așa urme, minim juma-juma, fie amenzile le dă garda de mediu cui își permite și ceea ce se întâmplă e, ca peste tot, imaginea faptului că coerciția și penalizările le sunt aplicate celor care vor să fie corecți, vor să respecte spiritul legii, dar sunt prinși în off-side pe litera legii , iar cei care sunt în afara legii cu toată viața lor rămân așa cum vor ei, că n-are nimeni coaie să se bage peste ei, sau oricum au soluții și nu le pasă oricum de amenzi că nu le plătesc, într-un fel sau altul.

Șeful gărzii de mediu e un politruc, pus de PNL ca să-l scoată pe ăla de dinainte , pe motive de USR. E pădurar de profesie și știm foarte bine că problemele de mediu din ocoalele silvice au fost rezolvate pentru că se pricepe la alea, e bine că a trecut acum la ăstea medicale să facă curățenie și aici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments