Șoșocant cu antivaccin și anticarantinā

Am citit articolul ăsta și am rămas șocat.

Nu știam că au aeroport in Suceava. Serios.

Lăsând asta la o parte m-a impresionat și mai tare articolul cu protestul antivaccinistilor, organizat de AUR.

Că sunt extremiști, că sunt periculoși. Da.

Au participat 2000 de oameni la protest, l-au făcut în timpul zilei când lucrează aia de la parlament și, cu ceva ajutor aproape au intrat peste ei. Au vandalizat una alta. Cum se face frumos, nu alt fel.

La protestele de tip supapă, alea de 10 august și alea cu lanterne , organizate de USR ( știu, era apolitic erau tefelei, da-da), au participat și peste suta de mii de oameni. Am fost eu la unul ad-hoc de 10,000 se persoane, nu s-au întâmplat nimic – nu fiți mândri de mine, că nici eu nu sunt.

Nu ne-am dus peste Dragnea, n-am intrat peste ăia cu ordonanța in guvern, deși tehnic puteam să o facem, că eram mai mulți bine decât jandarmii. Ăștia, “o mână de oameni”, au răsturnat un pic căruța în drum.

Așa se face. Când vrei chestii așa procedezi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 years ago

Pai si au obtinut ceva, in afara de vreun gard rupt, care tot din taxe se va supra-plati sa se repare?

George
George
2 years ago

@Stropic – au castigat experienta, au vazut ca se poate, totul e doar sa vrei, cum zice si Catalin.
Iar Simion a castigat puncte de popularitate.

Stropic
Stropic
2 years ago

@George: ca se poate ce, mai exact? ce au obtinut concret? experienta a ce? s-au strans, au intrat in curte si au rupt stergatoarele de la vreo 2 masini. glorios. Daca barem intrau in parlament in plen, intrerupeau si rasturnau pe acolo, mai ziceam, desi tot inutil era. Daca intrau fix cand se vota legea aia si amanau votarea ei si vandalizau acolo si dadeau afara parlamentarii…well, nu stiu daca votam AUR, dar da, era mega impresionant. Wtf, nu pot sa cred ca e cineva impresionat ca niste oameni au intrat in curtea parlamentului si au strigat acolo chestii. Nici… Read more »

0040
0040
2 years ago

Au obtinut…
Amenzi de ~50.000 euro cumulat.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Wtf, nu pot sa cred ca e cineva impresionat ca niste oameni au intrat in curtea parlamentului si au strigat acolo chestii. Sunt de acord cu tine, în ansamblu nu e mare realizare, dar măcar au intrat acolo ziua , când lucra parlamentul, cu forța. Protestele celelalte s-au ținut noaptea și în weekend (#nuderanjam) , doar pe stradă și cu flori la jandarmii care îi bat și le dau gaz. De unde mă uit eu e o schimbare de perspectivă. Ce au câștigat UPDATE 15.30 Liderii coaliției au decis ca proiectul certificatului să fie adoptat prin procedură parlamentară, nu prin… Read more »

Stropic
Stropic
2 years ago

Si crezi ca le-a fost frica celor de la guvern ca intra peste ei si de asta au schimbat asa?

Plus, si la protestele celelalte parca au retras ordonanta si si-au dat niste unii demisia.

George
George
2 years ago

Uite ce au obținut: “Președintele Klaus Iohannis i-a convocat, miercuri seara, la Cotroceni, pe liderii coaliției PNL PSD UDMR pentru a-i convinge să scoată obligativitatea certificatului COVID la locul de muncă. Proiectul de lege elaborat de ministrul sănătății, Alexandru Rafila, prevedea suspendarea contractului de muncă în cazul în care angajații (de la stat sau privat) refuzau să-și scoată certificat.” de pe G4media

Catalinx
Catalinx
2 years ago

@Stropic . Nu are importanță ce cred eu. Ci ce s-a întâmplat. La protestele celelalte au fost demisii și retrageri de poziție după foarte-foarte mult timp și mult mai mult efort, parțial în van până când Dragnea a fost pus un pic pe pauza de justiție și PSD a ajuns in pozitia de a deconta politica lor, la primele alegeri – europarlamentare. @George. Pai acest lucru reprezintă o violare semnificativă a dreptului la muncă în virtutea unei false siguranțe – certificatul ăla nu te garantează ( certifică) nici sănătos, nici imun, nici nepurtator.. E doar un token de virtute și… Read more »

George
George
2 years ago

Nu contest asta, ci faptul că au ajuns la rezultatul asta prin intermediul fortei. Daca e vorba de incalcarea unui drept, asta inseamna ca exista cai legale si legitime de corectare.