Gata petrecerea

E coada la Otopeni la pașapoarte mai mare decât coada la Wizz când nu am mai apucat să mă îmbarchez.

Era coadă și la testele rapide covid ( antigen LFT ).

Plecăm toți. Din țară, cred.

450 de lire testele PCR de ziua doi în UK pentru toți 5, la fel și biletele de avion de retur, sau ceva de genul .  +500 de lei astea antigen în România din aeroport. Nu se justifică, costul ălora din UK, dar zici că să meargă copiii la școală mai repede. Trebuia să iau niste untură la bagaj, s-o rezolv.

Nu se justifică în ideea că dacă ai 200,000 de cazuri pe zi, mai du-te în pula mea cu izolarea ta și testele pizdii. Japcă.

Dacă ieri au fost 15 grade azi  toată noaptea a fost o ceață din Vâlcea până în București, de sunt chiar curios dacă decolează ceva .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Coadă la pașapoarte era si in Noiembrie. De genul incepea fix dupa zona de securitate coridorul ăla lung fiind format dintr-o mulțime compactă. Ritmul de deplasare era totuși Ok.

catalinx
catalinx
2 years ago

25 de minute.

Buruc
Buruc
2 years ago

Poate n ai cautat bine, m am intors pe 4 in uk – 47ron antigen (agatha lab promenada) si 60£ 2 teste ziua 2/8 (bookfii.com, covid travel clinic). Cel mai ieftin de pana acu

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Eu am plătit 46 pe testul meu. L-am comandat cu două zile înainte să vin, a venit în ziua #3 . Nu am primit încă rezultatele. Copiii și cine îi duce la școală aveau nevoie de teste on site cu rezultate oarecum rapide. Aveau la Heathrow mai ieftine. Locuri nu mai aveau în data de 3 .